Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH DUPINA

Damir Burić osvojio Eurokup, šarena Mladost prejaka za Kotor

\'09.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, polufinalna utakmica muskih reprezentacija Srbije i Hrvatske. Damir Buric Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
06.04.2013.
u 22:00

Burić je u obje utakmice finala bio među najboljima, kao i bivši mladostaš Vanja Udovičić

Jedan od Rudićevih zlatnih dupina, Damir Burić, okitio se naslovom pobjednika Europskog vaterpolskog kupa. Njegov Radnički iz Kragujevca i u uzvratnom je finalnom susretu, pred 1200 svojih navijača, pobijedio Florentiu sa 7:6. U prvom je susretu, u Firenci, Radnički bio još uvjerljiviji - pobijedio je s 8:4. Burić je u obje utakmice bio među najboljima, kao i bivši mladostaš Vanja Udovičić.

I sa šarolikim sastavom, bez nekolicine standardnih igrača, Mladost je u Zagrebu pobijedila kotorski Primorac s visokih 21:10 (9:1, 3:3, 4:2, 5:4) u posljednjem kolu Jadranske vaterpolske lige. Pet pogodaka postigao je K. Milaković, četiri Bukić, tri Radu a prvi prvoligaški pogodak postigao je i junior Marin Dasić. U polufinalu završnog turnira kojemu je sljedeći vikend domaćin Zagreb sučelit će se Primorje - Budva i Jug - Mladost.

Ostali rezultati 22.kolo: Jadran (HN) - Medveščak 11:9, Šibenik - Budva 6:22, Primorje - Jadran (S) 14:4, Mornar - POŠK 4:3. Poredak: Primorje 63, Jug 63, Mladost 51, Budva 44, Mornar 30 itd.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije