Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUP OBRANE

Tako govori svjetski viceprvak: Dejan Lovren porukom oduševio hrvatske navijače

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
25.03.2019.
u 22:40

Naša obrana teško se nosila sa Szalaijem, a Dejan Lovren putem Instagrama poslao je zanimljivu poruku svim navijačima hrvatske reprezentacije

Nakon poraza od Mađarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo navijači su razočarani izvedbom izabranika Zlatka Dalića. 

Naša obrana teško se nosila sa Szalaijem, a Dejan Lovren putem Instagrama poslao je zanimljivu poruku svim navijačima hrvatske reprezentacije. 

- Naša najveća slava nije u tome da nikada ne padnemo, već da se svaki put kad padnemo podignemo, pa tako ćemo i ovaj put. Hvala našim navijačima na velikoj podršci. Idemo dalje - poručio je Lovren.

Na tu objavu skupio je više od 90 tisuća 'lajkova'.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao dan nakon utakmice

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

PI
pinkec
00:32 26.03.2019.

Bravo Lovren! Nema predaje!

ĆI
ćiro
22:59 25.03.2019.

Tako je Dejane!

KE
kentie
23:21 25.03.2019.

derin, sve si lijepo detektirao, nema se tu što dodati...med toa, u tim posrtajima strašno strši Lovre Kalinič, strašno...pa nisu Englezeri budale što su ga "prikucali" za klupu....a Dalić s takvim Kalinićem očekuje i dalje Godota....mislim da su svi krediti ispucani i potrošeni; momci prifatite se posla smrtno ozbiljno....i na terenu pokažete zašto ste viceprvaci svijeta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije