Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆOSIĆEV KUP

Cedevita osvojila Kup! Zagreb u finalu nije imao šanse

Cedevita slavlje
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/17
27.02.2014.
u 21:30

Momčad Jasmina Repeše u finalu nije imala problema protiv Zagreba i slavila je 86:63.

Cedevita je osvojila Kup Krešimira Ćosića. Momčad Jasmina Repeše u finalu nije imala problema protiv Zagreba i slavila je 86:68. Cedevitašima je to drugi naslov u ovom natjecanju.

Najefikasniji u momčadi Cedevite bio je Miro Bilan s 20 koševa dok je Smith dodao 15. Kod mrava je Novačić postigao 16 poena.

- Došli smo s najavom da želimo osvojiti trofej i to smo napravili. Zagreb je dobar, ali postoji razlika u kvaliteti i to je otišlo na našu stranu - rekao je Repeša.

Repeši je to bio 13. trofej u karijeri i prvi s Cedevitom.

- Ne brojim, ali je lijepo čuti.

Trener Zagreba Danijel Jusup nije bio previše nezadovoljan.

- Shvatili su nas ozbiljno, nismo mogli paririati njihovom nadapačkom skoku. Cedevita je odlična momčad - rekao je.

>> Velika senzacija! Zagreb na krilima Halilovića izbacio Cibonu!

Komentara 1

ZG
zgenije
22:18 27.02.2014.

U prvom direktorskom mandatu omladinacu Radmanu nije padalo na pamet ignorirati YU kup. Veceras na HRT2 umjesto utakmice dokumentarac Amazonske divivske vidre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije