Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Marko Pavić

Marko Pavić rođen je 18. kolovoza 1984. u Livnu u BiH, a novinarstvom se bavi više od pet godina. Od 2013. piše za Večernji list. U Večernjaku pokriva velik broj sportskih događanja koje svakodnevno prati i o njima piše iako ga najviše interesira nogomet. U karijeri je izvještavao s nekoliko velikih prvenstava te odradio brojne intervjue.

Kroz posao i obrazovanje razvio je širok spektar interesa, a u radu na portalu Večernjeg lista spojio je dvije stvari koje ga zanimaju – novinarstvo i novi mediji. Osim što se bavi novinarskim poslom, vodi profil tjednika Max na društvenim mrežama. Ljubav za pisanjem i novinarstvom otkrio je još u srednjoj školi pa tako nakon završene gimnazije u Splitu 2003. upisuje studij novinarstva na Hrvatskim studijima u Zagrebu koje je uspješno završio i stekao titulu diplomiranog novinara.

Bavi se i znanstvenim radom na PDS-u Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također, na Hrvatskim studijima radi kao vanjski suradnik u izvedbi kolegija Konvergencija medija i digitalno novinarstvo.

Interesi: gitara, nogomet, biciklizam