Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbrojavanje do priredbe

Buffer u hotelu, Poturak otkazao, na TV-u samo Mirko

\'24.01.2012., Zagreb - U hotelu Sheraton odrzana konferencija za medije Mirka Filipovica. Dzevad Poturak, Orsat Zovko, Mjaden Brestovac, Igor Jurkovic .  Photo: Zarko Basic/PIXSELL\'
Zarko Basic/PIXSELL
05.03.2012.
u 21:09

Dževad Poturak otkazao je nastup na subotnjoj priredbi Final Fighta zbog ozljede na turniru u Podgorici, a umjesto njega uskače Ukrajinac Pavel Zuravljev

– Još nisu prodane sve ulaznice, najviše ih je ostalo za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna, dok su one uz ring gotovo rasprodane. TV prijenos ići će uživo na Novoj TV u subotu nakon 22 sata, ali samo Filipovićeva meča, dok će prethodnih devet borbi moći vidjeti samo oni u Areni – javio je glasnogovornik priredbe Marko Petrak.

Dodajmo da je najpoznatiji svjetski najavljivač Michael Buffer prvi dan u Zagrebu proveo odmarajući se u "Sheratonu", a nakon meča će na izlet u Dubrovnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije