Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letjele šake

Bayernove zvijezde se potukle na treningu, Kovačeva reakcija sve iznenadila

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
11.04.2019.
u 17:00

Niklas Süle i Jérôme Boateng prvi su priskočili razdvojiti usijane glave

Robert LewandowskiKingsley Coman žestoko su se potukli na treningu u četvrtak ujutro, i to ispred očiju stručnog stožera na čelu s trenerom Nikom Kovačem, donosi maločas list Bild.

Do incidenta je došlo tijekom kojega se radilo na pozicijskim zadaćama, odnosno, nakon što je Poljak mladom Francuzu nešto dobacio. Igrači su se najprije verbalno sukobili, a zatim su počele letjeti i šake.

>> Pogledajte veliko slavlje igrača Dinama nakon prolaska u finale

 

Niklas Süle i Jérôme Boateng prvi su priskočili razdvojiti usijane glave, ali unatoč tome što je riječ o izuzetno snažnim momcima, sukob je bio toliko žestok da su se morali umiješati i ostali suigrači.

Kovač je obojicu isprva htio poslati pod tuš, ali se koju minutu nakon toga predomislio i pustio ih da nastave s treningom što je ostale igrače silno iznenadilo, donosi u nastavku Bild.

Komentara 2

PR
prajdali100
20:05 11.04.2019.

...trebao je uletjeti Braco i lagano ih povaljati ali sreća njihova vjerojatno je bio u Jablanici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije