Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Novi trend i navodno ukusan: Biste li popili Coca-Colu s mlijekom?

Instagram
04.03.2019.
u 12:35

Ovaj napitak posebno je popularan u Kini i Tajlandu, no oni biraju kondenzirano mlijeko koje dodaju u Colu.

Čini se kako novi trendovi ne prestaju. Čak i kada je riječ o namirnicama, kuhanju, ali i pićima, stalno se događa da nečija "suluda" ideja postane pravi trend.

Nije ništa drukčije ni ovaj put. Na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, objavljuju se fotografije, ali i videozapisi novog napitka. Riječ je o kombinaciji klasične Coca-Cole s dodatkom mlijeka. I čini se, ako je suditi po komentarima, da je riječ o zaista ukusnoj kombinaciji.

Ovaj napitak posebno je popularan u Kini i Tajlandu, no oni biraju kondenzirano mlijeko koje dodaju u Colu. Riječ je o kremastoj, slatkoj verziji mlijeka pa stoga i ne čudi da kombinacija ovih dvaju naizgled nespojivih napitaka može biti dobra ideja.

 

Hoće li to i kod nas postati trend i hoće li se uspotrebljavati obično mlijeko umjesto kondenziranog? Ostaje nam vidjeti. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 6

AU
austrougarskigeneral
17:24 04.03.2019.

fuj

SE
serđo12
13:59 04.03.2019.

Probao,super je !

JE
jejeee
04:08 05.03.2019.

probao sam i super je! odlicna prigoda da probate prije nego idete nekome u goste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije