Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreće

Hammond se oglasio iz bolničkog kreveta: 'Nisam mrtav'

Richard Hammond
Foto: Promo
1/2
11.06.2017.
u 15:08

Hammond se zahvalio medicinskom osoblju i kolegi Jamesu Mayu te ispričao supruzi i kćerima

Nakon jučerašnje nesreće u kojoj je izletio s ceste u hrvatskom hiperautomobilu, popularni voditelj Richard Hammond danas se oglasio o nesreći videom pod naslovom "Nisam mrtav" snimljenim u bolnici u Švicarskoj.

Hammond se zahvalio medicinskom osoblju i kolegi Jamesu Mayu.

- I, najvažnije od svega, ispričavam se supruzi Mindy i kćerima. Želim se ispričati jer sam ogromni... - rekao je Hammond, kada se ispred kamere pojavila knjiga "Idiotski mozak".

Podsjetimo, Hammond je jučer sletio u Rimac Concept_Oneu snimajući emisiju The Grand Tour, koju radi bivša ekipa Top Geara. Skupocjeni Rimac je izgorio u nesreći.

Komentara 21

IL
ilijan
15:35 11.06.2017.

Lik je ušao pogrešno u zavoj umjesto da je išao desno on je išao lijevo i još više izoštrio radius skretanje u lijevo. Točno klasična pogreška.

IL
ilijan
15:33 11.06.2017.

Ne kužiš ti to. Automobil se nikada nije zapalio zbog benzina, nego baš zbog elektronike... i tako će biti i u buduće bez obzira na kakav pogon vozio...

JO
josip
16:03 11.06.2017.

pozar nikad ne nastaje tamo gdje je benzin nego tamo gdje je hrpa kabela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije