Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA

Vozač koji je sa 1,64 promila probio zaštitnu ogradu i u dvorištu kuće usmrtio ženu završio u Remetincu

Očevid
Ilustracija/Edina Zuko
13.07.2022.
u 08:58

Kada je izašao iz lijevog zavoja, izgubio je kontrolu na vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika s kojeg je izletio.

Kristijan F. (39), koji se sumnjiči da je pijan skrivio nesreću u kojoj je poginula 74-godišnjakinja završio je u Remetincu. Sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredila mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.  On  do sada nije bio ni prekršajno ni kazneno kažnjavan, no  kada je skrivio nesreću 8. srpnja  oko 20.30 u Gornjem Prnjarovcu  kod Križa, vozio je brzo i bio je pijan.

Očevidom je utvrđeno da je automobilom upravljao sa 1,64 promila alkohola u krvi pri čemu se kretao  kolnikom ulice u Gornjem Prnjarovcu u smjeru istoka. Kada je izašao iz lijevog zavoja, izgubio je kontrolu na vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika s kojeg je izletio. Pri tome je probio zaštitnu metalnu ogradu ispred kućnog broja 41. Nakon toga je vozilom sletio u dvorište te kuće te naletio na 74-godišnjakinju  koja je u tom trenutku bila u dvorištu svoje kuće. Uslijed zadobivenih ozljeda, preminula je na mjestu nesreće.

Tužiteljstvo je  nakon očevida naložilo da se provede obdukcija poginule 74-godišnjakinje i toksikološko vještačenje nad Kristijanom F., a provedeni su i drugi izvidi kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije