Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNI DIJELOVI

Krali katalizatore po auto-otpadima, šteta veća od 60 tisuća kuna

Dvojac osumnjičen za krađu katalizatora
Foto: PU Primorsko-goranska
1/4
07.01.2020.
u 22:19

Vlasnici obrta kojima su ukradeni katalizatori oštećeni su za  oko 60. 000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 32, 38 i 52 godine. 

Kako navode, policija sumnjiči dvojicu hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina da su tijekom prosinca prošle godine u više navrata provalili u prostore s auto-otpadom na širem području Matulja te u nekoliko mjesta na području otoka Krka. Oni su iz navedenih prostora demontirali i otuđili dijelove ispušnog sustava,  odnosno nekoliko desetaka komada katalizatora.

Dvojac osumnjičen za krađu katalizatora
1/4

Vlasnici obrta kojima su ukradeni katalizatori oštećeni su za oko 60. 000 kuna. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnicima. Po završetku kriminalističkog istraživanja dvojica hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina kazneno su prijavljeni za osam teških krađa, od kojih jednu u pokušaju.

Hrvatskog državljanina, starosti 52 godine policija sumnjiči da je otkupljivao spomenute katalizatore iako je znao da su otuđeni te je kazneno je prijavljen za pet kaznenih djela prikrivanjam, navodi PU primorsko-goranska. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije