Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ERDUTU

Troje djece odgovorno za strašno uništavanje na groblju u Slavoniji

Erdut: Vandali uništili grobove na katoličkom groblju
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
Autori: vecernji.hr, Hina
16.03.2024.
u 12:58

Posebnu je pažnju javnosti privukla činjenica da su u napadu oštećeni grobovi djevojčica koje je 2019. godine usmrtio nalet kamiona

Nedavni vandalizam na mjesnom groblju u Erdutu počinilo je troje djece mlađe od 14 godina, o čemu će policija izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo za mladež, izvijestila je u subotu osječko-baranjska policija.

Nakon policijskog očevida koji je u četvrtak obavljen na erdutskom groblju utvrđeno je da su u srijedu na 65 grobova razbacani i razbijeni cvjetni aranžmani, stakleni lampioni, ukrasne vaze i figure, svijeće te tri drvena križa. Očevidom je utvrđeno da grobovi i nadgrobni spomenici nisu oštećeni.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je kazneno djelo počinilo troje djece mlađe od 14 godina. Zbog sumnje u kazneno djelo povrede mira pokojnika slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, napominju u policiji.

Posebnu je pažnju javnosti privukla činjenica da su u napadu oštećeni grobovi djevojčica koje je 2019. godine usmrtio nalet kamiona.

VIDEO Prosvjednici pjevali Zeko i potočić kod Kamenitih vrata

Ključne riječi

Komentara 15

DE
Delumbija
16:37 16.03.2024.

Pupovčevi pioniri?

ST
stomiovotreba
17:21 16.03.2024.

Roditelje u zatvor.

SA
Satnik1111
17:04 16.03.2024.

Deca Plenkovićevih koalicijskih partnera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije