Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čujem kako se smije'

Ispunio ženinu posljednju želju i godinama se brinuo o njezinom cvijeću, no onda je saznao istinu...

Umjetno cvijeće
Foto: Antonia Nicol/Twitter
1/3
18.01.2018.
u 14:37

Phedre Fitton suprugu je na samrti rekla da obavezno zalijeva cvijeće koje imaju u kupaonici, a on ju je poslušao

Phedre Fitton pet godina se borila s rakom, no 2013. zloćudna bolest je pobijedila te je tada 69-godišnja Phedre preminula.

Pred kraj svoga života suprugu je rekla da obavezno zalijeva cvijeće koje imaju u kupaonici nakon što ona umre.

On je odlučio ispuniti jednu do njezinih posljednjih želja i pažljivo se brinuo o cvijeću svoje supruge nekoliko godina. Cvijeće je stalno bilo jednako zeleno, a on je bio ponosan na sebe što se tako dobro brine o njemu.

Sve dok se jednog dana nije odlučio preseliti i svoje cvijeće ponijeti sa sobom. Tada je shvatio da sve te godine zalijeva umjetno cvijeće.

Njihovu priču na Twitteru je podijelila kćer Antonia Nicol, inače vatrogaskinja iz Londona.

– Prije nego što je moja mama umrla, dala je tati stroge upute o zalijevanju cvijeća u kupaonici. On ih je pažljivo zalijevao i održavao na životu. Izgledalo je tako lijepo da ih je odlučio ponijeti sa sobom u svoj novi dom, no tada je otkrio da je plastično. Čujem svoju mamu kako se smije – napisala je Antonia, a njezina objava brzo se proširila internetom.

Umjetno cvijeće
1/3

– S rakom se borila pet godina, no preminula je u studenom 2013. Moji roditelji živjeli su u Južnoj Africi pa nam je svima bilo jako teško to podnijeti, no kada je tata otkrio da zalijeva umjetno cvijeće bilo je toliko zabavno da smo osjećali da je ona s nama – rekla je kćer ovoga para.

Pogledajte i galeriju: Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom

Umjetno cvijeće
1/9

Komentara 3

ZM
zmijoljubaccc
15:56 18.01.2018.

Moji roditelji živjeli su u Južnoj Africi pa nam je svima bilo jako teško to podnijeti... Nedostatak logike ili blesavi prijevod?

KU
kupatilo
07:32 19.01.2018.

Bolesna baba.Zasluzila je neozdraviti.

AS
Ashley_Sterling
18:57 18.01.2018.

Budući da sam započeo s mojim online poslovanjem, zaradim 50 dolara svakih 15 minuta. Zvuči nevjerojatno, ali vam se neće oprostiti ako ga ne provjerite. Saznajte više o ttome ovdje ➧➧➧➧➧ w­w­w.B­u­z­z­C­a­s­h­3.C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije