Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI KAO JEDAN

Pogledajte kako se navijalo diljem Hrvatske!

navijači
Foto: Pixsell
1/67
13.06.2014.
u 00:05

Iako je Hrvatska od Brazila izgubila sa 3:1, Hrvati su opet pokazali veliko navijačko srce

Hrvatska, nažalost, nije uspjela pobijediti Brazil na otvaranju Svjetskog prvenstva, no građani su diljem Hrvatske unatoč kiši zdušno navijali za hrvatsku reprezentaciju. A kako je izgledala navijačka atmosfera, pročitajte u nastavku.

23.15 – Vinkovčani su utakmicu gledali u pješačkoj zoni.

23.00 – Brazilcima ne pomažu ni Spiderman ni Batman pa kako bi Hulk, poručuju iz Krapine.

22.20 – Ola će zabiti Brazilu, a Mandžo Kamerunu i Meksiku, uvjereni su navijači u Slavonskom Brodu.

22.15 – Atmosferu u Rijeci podignule su atraktivne plesačice.

22.10 – Navijače u Osijeku zabavljao je Connect.

22.05 – Kiša je, nažalost, poremetila spektakl u Bjelovaru.

22.00 – Počela je utakmica u Sao Paulu!

21.55 – Kako je prošlo otvorenje SP-a, pročitajte OVDJE. Jennifer Lopez ipak je nastupila...

Foto: Instagram

21.50 – Euforiju crveno-bijelih kockica koja se Bjelovarom širila od jutra, nažalost, u poslijepodnevnim satima potpuno su zasjenili tmurni kišni oblaci zbog kojih je morao biti otkazan i središnji događaj navijačkog ludila. Naime, na kultnom rukometnom igralištu u povijesni dvoboj vatrenih protiv karioka, Bjelovarčane su trebali uvesti provjereni rockeri – članovi Parnog valjka. Iako su Aki i društvo uredno stigli na staro "partizanovo", vremenske prilike nisu im bile sklone. Da stvar bude gora, zbog strujnog udara oštećeno je napajanje velikog videozida, pa organizatorima spektakla "Brazil u Bjelovaru" nije preostalo ništa drugo nego sve otkazati, što je razočaralo mnoge koji su upravo uz Valjak planirali pogledati dvoboj iz Sao Paola.

21.45 – Stižu nam reakcije i fotografije navijača diljem Hrvatske. Kiša je malo poremetila planove navijača na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, ali za Hrvatsku se može i pokisnuti...

21.34 – Moramo biti ponosni što igramo ovu utakmicu. Ništa se neće dogoditi ako pobijedimo ili izgubimo. Imamo tri utakmice na Svjetskom prvenstvu. Ne mora se proći u drugi krug, jako je teško nešto napraviti. Bilo bi lijepo da budemo drugi i prođemo. Brazilu sam zaželio da bude prvi na svijetu, a mi prvi u skupini – rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker za HTV uoči utakmice.

21.30 – Ceremonija je završila! Igrači se zagrijavaju na terenu, ostalo je još pola sata do utakmice.

21.03 – 16 sati je po lokalnom vremenu, sat je vremena do utakmice, a teren još nije očišćen. Stotine radnika skida pozornicu.

20.50 – Naši su navijači grupirani na gornjoj tribini iza gola. Na transparentima piše Mostar, Bjelovar, Gorica, Salzburg, Pula... Na desetine je zastava i oko pet tisuća naših navijača na stadionu.

20.45 – Hrvatski igrači su na stadionu, uskoro će izaći na teren.

20.22 – Počela je ceremonija otvaranja Svjetskog prvenstva. O tome opširnije možete čitati OVDJE.

20.02 – Očekuje se da je otprilike 10 tisuća hrvatskih navijača stiglo u Sao Paulo bodriti Vatrene u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva protiv domaćina Brazila.

19.08 – Još je samo tri sata do početka utakmice, prosvjedi i dalje traju, a prosvjednici su pokušali blokirati ulaz na stadion. Detaljnije o tome možete pročitati OVDJE! A u takvim uvjetima uskoro se očekuje i dolazak hrvatske nogometne reprezentacije na stadion Corinthians Arena. Niki Kovaču i društvu bliži se početak spektakla koji će gledati cijeli svijet...

18.50 – Početni udarac bit će posebno izveden, a postoji i video kako će to izgledati.

18.07 – Podsjećamo vas da nam možete slati svoje navijačke fotografije, a OVDJE pogledajte koje smo objavili... Zaista smo dobili puno kreativnih fotografija, od fotki iz Brazila preko Münchena, Beča, a i svih dijelova Hrvatske!

17.55 – Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir neposredno prije utakmice oglasio se na Facebooku.

"Došao je taj dan, dan ostvarenja mojih nogometnih snova. Velika mi je čast što ću biti dio otvaranja Svjetskog prvenstva, a posebno što ću braniti tamo boje HRVATSKE! Vjerujem da možemo do pobjede, samo trebamo biti svi kao jedan, kako mi na terenu, tako i vi koji nas bodrite. Zajedno smo jači - AJMOOO HRVATSKA !!", napisao je Sammir.

17.27 – Hrvati su u velikom broju došli u Sao Paulo, u našoj galeriji pogledajte kako se zabavljaju u najvećem brazilskom gradu.

16.39 - EA Sport simulirao je utakmicu Brazila i Hrvatske, a najbolje prilike i pogotke s tog susreta možete pogledati OVDJE!

16.00 – Niko Kovač odradio je posljednji sastanak s igračima uoči utakmice. Sve je dogovoreno, svaki detalj je razrađen, a do početka susreta još je samo šest sati! Naprijed, vatreni!!!

15.32 – Tražili smo od vas da nam šaljete najoriginalnije navijačke fotografije, OVDJE možete pogledati najzanimljivije koje smo objavili.

15.17 – U gotovo svim hrvatskim gradovima večerašnja će se utakmica pratiti na otvorenom, organizirani su prijenosi na trgovima, u parkovima i u kafićima, ali iz Državnog hidrometeorološkog zavoda dolaze loše vijesti. Neposredno prije početka utakmice očekuje se kiša i tuča. "Sredinom dana, a posebno poslijepodne, ponegdje jači razvoj oblaka te pljuskovi i grmljavina, osobito u sjeverozapadnim i zapadnim područjima. Lokalno je moguće i nevrijeme", piše DHMZ.

15.10 – Bivši izbornik Igor Štimac u razgovoru za BBC najavio je današnju utakmicu. Štimac smatra da Hrvatska ima šanse i da može pobijediti domaćina.

15.03 – Pročitajte najzanimljivije "tvitove" navijača o utakmici Brazila i Hrvatske:

14.46 – Britanski The Guardian objavio je intervju s hrvatskim izbornikom Nikom Kovačem. Najzanimljivije izjave pročitajte ovdje.

14.30 – Još je sedam i pol sati ostalo do početka spektakla, a diljem Hrvatske atmosfera je sve užarenija. Dresovi, šalovi i transparenti na svakom su uglu, svi s nestrpljenjem iščekuju početak utakmice. U našoj galeriji pogledajte kako se u hrvatskim gradovima pripremaju za taj susret...

14.15 – Ako ste sinoć propustili pročitati izvještaj s posljednje konferencije za medije, evo što su poručili Kovač i Srna!

14.01 – Niste uspjeli otići do Sao Paula? Nema problema, naš reporter prenijet će vam djelić atmosfere iz Brazila u našem Dnevniku navijača!

13.30Atmosfera na ulicama Sao Paula sve je bolja, sve je više kockastih dresova, a Brazilci očekuju deset tisuća hrvatskih navijača u najvećem brazilskom gradu. Naši su se još jučer tamo odlično proveli, a OVDJE pročitajte kako im je bilo...

13.23 Robert Prosinečki našim je nogometašima dao vrijedne savjete, poručio im je da uživaju u spektaklu. Više o tome pročitajte OVDJE!

13.00 – Zanima nas i vaše mišljenje, prognozirajte kako će Hrvatska proći protiv Brazila

Komentara 41

SA
santos008
14:57 12.06.2014.

Tko se ponosi Hrvatskom ,istaknut ce hrvatsku zastavu ,a tko se srami i ne treba

ĆA
ćaćaća
15:44 12.06.2014.

zašto partija i njezini sateliti sad ne pišu o "regijonu" :)))

BB
bbboriginal1968
15:37 12.06.2014.

Evo pozdrav svima iz Toronta i okolice. I ovdje se polako zagrijava situacija. Hrvati napustaju radna mjesta danas puno ranije da bi se stiglo na destinacije gdje ce se pratiti povjesna tekma. Hrvatskih zastava po gradu ko u prici, daleko vise nego brazilskih. Dosta je hrvata otputovalo u Sao Paolo i ocekujemo nama dobro poznate transparente da osvanu na tribinama. Pozdrav svima u lijepoj nasoj a narocito nasim kanadskim Hrvatima dolje i da svi zajedno nadjacamo taj brazil za prvu pobjedu na ovom prvenstvu .... Ajmo Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZDS i Joa Simunica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije