Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja konferencija

Kovač otkrio karte: Napast ćemo Brazil, oni to ne vole

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
12.06.2014.
u 02:06

– Svi mi koji smo bili u reprezentaciji znamo koliko je lijepo igrati za nju i koliko volimo naš narod. Dat ćemo sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras očekuje velika utakmica na otvaranju Svjetskog prvenstva – nastup protiv Brazila. Izabranici Nike Kovača stigli su u Sao Paulo gdje su i odradili posljednji trening uoči spektakla. Nakon toga na konferenciji za novinare pojavili su se izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna.

– Znamo kako zaustaviti Neymara i Brazil. No, nije Brazil samo Neymar, Scolari ima sjajnu momčad na raspolaganju. Hrvatska također ima odlične igrače. Neka Brazil malo razmišlja o nama, započeo je Kovač te dodao:

– Svi mi koji smo bili u reprezentaciji znamo koliko je lijepo igrati za nju i koliko volimo naš narod. Dat ćemo sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu.

Na pitanje hoće li moći zaspati uoči tako velike utakmice odgovorio je:

– Neću spavati loše, imao sam pola godine priliku gledati reprezentaciju Brazila, pripremili smo se vrlo dobro i znat ćemo kako zaustaviti Neymara i društvo. Nema predaje. Možemo do povijesnog rezultata na otvaranju Mundijala.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Srbija je u pripremnoj utakmici pošteno namučila Brazil, Kovač će koristiti njihov recept.

– U pravu ste da se Brazil namučio protiv Srbije, ali igrali su protiv Paname tri dana prije. Nije to pravi omjer snaga. Ali i mi namjeravamo napasti Scolarijevu momčad baš kao što su to i Srbi napravili. Nećemo parkirati autobus jer znamo da Brazilci ne vole trčati za loptom, zaključio je Kovač koji nije želio otkriti sastav jer, kako kaže, želi iznenaditi Scolarija.

A kapetan Darijo Srna još je jednom navijačima hrvatske obećao požrtvovnost.

– Rekao sam još u Zagrebu da ne mogu obećati da ćemo proći grupu ili pobijediti Brazil, ali dat ćemo sve od sebe, svaki atom snage. Svi će Hrvati biti ponosni na nas, kazao je Srna i osvrnuo se na uvjete.

– Travnjak je super i čeka nas spektakl. Organizacija je sjajna, uvjeti u kampu su odlični, dolazak u Sao Paulo prošao je bez problema. Fernandinho i Willian prijatelji su mi iz Šahtara. Slažemo se da je Brazil favorit, no neće im biti lako.

>>Hrvatska istrčala na travnjak Corinthians Arene. Brazilci poručuju: Spremni smo!

>>Bit će vrlo teško, ali prolazimo u osminu finala Svjetskog prvenstva

Komentara 30

BJ
Ben Juda Talmudan
08:50 12.06.2014.

thekurcula - Koga briga za želje izgubljenog velikorbina,koji svaki dan ovdje nariče za propalom mu Velikom Srbijom.Za tebe je noćna mora što Hrvatska otvara prvenstvo sa Brazilom I to će gledati 2 milijarde ljudi,a tvoja Srbija ostala kod kuće.Razumijem ja tvoju bol I imaš moje suosjećanje.Samo da te šlag ne udari !

IG
igorcibaca
07:50 12.06.2014.

Ma nije "u petak navečer" već večeras , ČETVRTAK, 12.lipnja , kako to netko može pogriješiti !?

BU
Bubra
08:57 12.06.2014.

Thekurcula ja tebi osobno želim da večeras u 22 h. Ne dobiješ infarkt kad čuješ hrvatsku himnu. Jer ako te srčani potrefi onda ce večernji list imati jednu budalu manje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije