Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simulacija

Pogledajte sažetak "utakmice" Hrvatska – Brazil! Znate li tko je pobijedio?

Hrvatska - Brazil
Foto: Screenshot
1/2
12.06.2014.
u 16:35

Britanski Telegraph je u suradnji s EA Sportsom, tvrtkom koja kreira popularnu igricu Fifa, napravio videosimulaciju svih utakmica na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Posljednjih dana rezultat utakmice Brazila i Hrvatske predviđale su mnoge životinje, vidovnjaci, tarot-majstori, astrolozi, numerolozi i brojni stručnjaci, ali našli smo najzanimljiviju simulaciju.

Britanski Telegraph je u suradnji s EA Sportsom, tvrtkom koja kreira popularnu igricu Fifa, napravio videosimulaciju svih utakmica na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. S obzirom na to da će Brazil i Hrvatska prvi izaći na teren, danas je objavljen i prvi video. U kratkom sažetku možete pogledati najbolje prilike s tog susreta, kao i pogotke.

Zanima li vas rezultat? Pogledajte video!

>>Vidoviti Milan otkrio što Hrvati moraju napraviti da bi pobijedili Brazil

Komentara 6

SA
sasoon
19:51 12.06.2014.

Ako vam se ne da gledati video, rezultat je 1:0 za Brazil

DO
dostatoga
21:17 12.06.2014.

ovo su vec dosadniji postovi...

KR
Krkimir
16:49 12.06.2014.

Whishful thinking by Telegraph!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije