Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nastupila

Spektakularnim nastupom Jennifer Lopez himnom otvorila SP

jennifer lopez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/12
12.06.2014.
u 21:42

Nastupom Jennifer Lopez, Pitbulla i Claudije Leitte započelo je Svjetsko nogometno prvenstvo

Prije pet dana činilo se kako neće biti ništa od nastupa Jennifer Lopez na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva, no srećom se JLo u posljednji trenutak predomislila.

Zajedno s Pitbullom i Claudijom Leitte, američka pop-zvijezda izvela je himnu Mundiala "We are the one" ispred milijardi gledatelja.

Brazilska pjevačica Claudia Leitte energičnu izvedbu započela je sama, dok u jednom trenutku JLo i Pitbull nisu "iznikli" iz golemog globusa koji se nalazio na sredini nogometnog terena.

Njihov nastup došao je kao "šećer" na kraju velikog showa u kojem je sudjelovalo 600 izvođača, kao najbolji znak da prvenstvo može početi.

>>Srna i Jennifer Lopez ukrstile puteve uoči Mundiala

Komentara 2

SE
seba04
00:28 13.06.2014.

Jel neko od vas novinara i cuje ili vi samo gledate u sise. Pa uzas i katastrofa od nastupa. Dobro da nisu imali tekst u rukama. Sve sa snimke i dva puta se zaderala nekaj i to je senzacionalan nastup....

SK
skandinavac
10:05 13.06.2014.

jenifer l,zaboravljena i igubljena totalno nestala sa scene ,debelo je nekog potplatila(citaj legla)da se pojavi ovdje i vrati iz mrtvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije