Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO U KRAPINI

Brazilcima ne pomažu ni Spiderman ni Batman pa kako bi Hulk

Navijači Krapina
Foto: Alen Brodar
1/7
12.06.2014.
u 23:27

- Ma ne pomažu ovim Brazilcima ni Spiderman ni Batman, kak' bi onda Hulk – kaže Matija, taman minutu prije nego što je Neymar ugurao loptu u gol. Nakratko u Krapini muk, a onda opet navijanje.

I u Krapini su crveno – bijeli kvadratići, unatoč lošem vremenu, već dva sata prije utakmice punili terase kafića u centru grada, a nagli pad temperature nije smetao uzavreloj atmosferi koja se osjećala u zraku. 

U 20.30 kod nalazišta pračovjeka na Hušnjakovom 40-ak automobila formiralo je kolonu i napravilo krug cijelim gradom, trubeći su prolazili kroz središnji gradski trg, a iz automobila su tutnjale navijačke pjesme, kroz prozore se vijorila hrvatska obilježja. U Parku Matice hrvatske navijači su čekajući utakmicu haklali dva na dva, dok je ekipa u pozadini pekla roštilj. Oko 21 sat napetost je već bila na vrhuncu,  „Aaaaaajmoooo“ se čulo svako malo s terasa.

– Ne marimo mi za Neymara, naša veza je bolja od njihove, rasturit ćemo ih, rekao je Ivan iz Radoboja, dok je njegova ekipa naručivala pivo po pivo, kako se približavao početak utakmice, u sve bržem ritmu. Konačno, 22 sata, intoniranje himne, pjeva se kao da su na stadionu u Sao Paulu, a onda počinje… Već prvi Kovačićev udarac u 2. minuti izazvao je oduševljenje navijača, a onda erupcija emocija. Navijači po stolcima, stolovima, većina ih je ostala bez glasa vrišteći Goooool!

Pjesma, navijanje, Drago Ćosić se ne čuje dobrih pet minuta…

- Ma ne pomažu ovim Brazilcima ni Spiderman ni Batman, kak' bi onda Hulk – kaže Matija, taman minutu prije nego što je Neymar ugurao loptu u gol. Nakratko u Krapini muk, a onda opet navijanje.

- Dobro je, zadovoljan sam. Olić je super počeo, ali se malo previše opustio, zajednički je zaključak grupe navijača po završetku poluvremena.

>> Kiša omela navijanje u Varaždinu, u Čakovcu se atmosfera zagrijava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije