Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽENJE

Hrvati i Brazilci na ulicama Sao Paula uz druženje 'ubijaju' vrijeme do utakmice

Navijači
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
1/30
12.06.2014.
u 17:15

Da Hrvati neće biti tolika manjina u ovoj priči potvrđuje podatak o tome da će ih se okupiti oko deset tisuća.

Navijači hrvatske i brazilske nogometne reprezentacije već se okupljaju po ulicama Sao Paula i željno iščekuju početak otvaranja Svjetskog prvenstva.

Svi su nasmijani i nadaju s pobjedi svoje reprezentacije, no nikakvih incidenata nije bilo, vrijeme im prolazi uz međusobno druženje, pjesmu, dijeljenje iskustava i priča iz rodnih im domovina.

A da Hrvati neće biti tolika manjina u ovoj priči potvrđuje podatak o tome da će ih se okupiti oko deset tisuća, te će zdušno bodriti naše dečke. I to je ono što se zna, sigurno je da će ih biti sigurno još podosta na stadionu Arena Corinthians, ali i njegovoj blizini.

Spremna je i policija, kao i druge predstavnici osiguranja, koji se brinu da ništa ne izmakne kontroli, posebno jer bi mnogi željeli da nešto ne prođe kako treba.

>> Luka, Raketa, Čarli, Ola, vrijeme je! Šokirajte Brazilce kao Urugvaj 1950.!

Komentara 3

LU
lukabulic
19:51 12.06.2014.

čestitam za obe šahovnice i brazilsku žuto zelenu i hrvatsku što srce grije svim hrvatima - ko ne voli mene briga nije ja volim i brazilsku --i cilog poštenog svita --moja je najlipša-

LU
lukabulic
19:52 12.06.2014.

kad se voli -mi smo velesila--jer je uz nas presjednička vila-

LU
lukabulic
20:05 12.06.2014.

i tamo nas ima 10 000 u samome gradu a 50 000 u cijelom brazilu -dođite i navijajte za kockaste --majstore-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije