Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik

Evo što Igor Štimac kaže o večerašnjem spektaklu protiv Brazila

Igor Štimac
Slavko Midzor/PIXSELL
12.06.2014.
u 14:47

- Imamo i mi odlične igrače, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i Darijo Srna igrači su svjetske klase. Isto tako, imamo momčadski duh, to je ono što nas krasi

Hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu vodit će Niko Kovač, ali vrlo lako na toj je poziciji mogao biti i Igor Štimac. Bivši izbornik započeo je kvalifikacije za ovo SP, ali je zbog niza loših igara i rezultata smijenjen uoči dokvalifikacija protiv Islanda. Štimac je u razgovoru za BBC najavio utakmicu protiv Brazila.

- Hrvatska ima šanse protiv Brazila, to je nogomet, a u njemu je sve moguće. Hrvati nemaju pritisak na leđima već priliku koju treba ugrabiti. Iskreno, Brazil nije najkvalitetnija momčad u ovom trenutku. Imaju vrhunske igrače, ali tek trebaju pokazati da su momčad. Zašto ih Hrvatska ne bi pobijedila?

Istaknuo je bivši izbornik i naše prednosti.

- Imamo i mi odlične igrače, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i Darijo Srna igrači su svjetske klase. Isto tako, imamo momčadski duh, to je ono što nas krasi i što nam daje prednost.

Prisjetio se i SP-a 1998. na kojem je i sam sudjelovao, a kada je Hrvatska osvojila broncu.

- Bila je to najbolja hrvatska generacija svih vremena. Imali smo 7-8 igrača koji su bili među najboljima na svijetu, a mogli smo na ton natjecanju postati i svjetski prvaci. Igrali smo protiv Francuske i poveli, ali jedna smiješna pogreška u obrani nas je koštala finala, zaključio je Igor Štimac.

>>'Brazilci u nekim segmentima nisu bolji, imamo rješenje za njih'

>>Prosinečki: Igrajte iz užitka, nikad više nećete imati takvu priliku

Komentara 10

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
20:14 12.06.2014.

Susjedi Slovenci danas potvrđujemo svoje domoljublje i saznanja da nedamo ni milimetra svoje ljubavi do žute boje sa suptilnom porukom "Vamos Seleção"

Avatar superhik74
superhik74
21:08 12.06.2014.

Neki tipovi kao ovaj lik su pretplaceni na bauljanje po novinama. U normalnoj drzavi izbornik smjenjen zbog nesposobnosti bi bio zadnji covjek koga bi netko pitao za misljenje, ali ne u Hrvatskoj. Sto je netko nesposobniji to dalje dogura.

Avatar superhik74
superhik74
21:10 12.06.2014.

Ljudima je vrlo kratko pamcenje, 50-thi godina proslog stoljeca je bivsa Juga imala bolje nogometase od 1998 generacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije