Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite?

Kako će proći Hrvatska u utakmici otvaranja SP-a s Brazilom?

Hrvatska - Australija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.06.2014.
u 10:15

Biti će to utakmica u kojoj Hrvatska nema što izgubiti, ali može mnogo toga dobiti

Hrvatska s nestrpljenjem očekuje prvi nastup na Svjetskom prvenstvu od 2006. godine. Bolji ''povratak'' nije mogla poželjeti – igrat će utakmicu otvaranja Mundijala i to protiv domaćina, nogometne velesile Brazila.

Izbornik Niko Kovač najavio je kako će njegova momčad napasti Selecao jer to ne odgovara Južnoamerikancima te da neće igrati povučeno. Biti će to utakmica u kojoj Hrvatska nema što izgubiti, ali može mnogo toga dobiti.

Stoga nas zanima što vi mislite kakav će ishod biti? Prognozirajte u našoj anketi! 

Također, zanima nas što mislite o taktici koju je Kovač namijenio Brazilcima. Je li dobro krenuti na njih otvoreno i napadački? Svoje komentare slobodno možete ostaviti ispod teksta.

>>Kovač otkrio karte: Napast ćemo Brazil, oni to ne vole

>>Brazilskom snu o šestoj tituli svjetskog prvaka noćna su mora Hrvati

Komentara 41

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:00 12.06.2014.

Ja bih volio da mi pobijedimo....Bar 1 :0...No ako izvučemo bilo koji neriješen rezultat opet dobro...Ali, iskreno nije sramota izgubiti od Brazila...

L0
luena 01
10:40 12.06.2014.

Racunam nerjesenim rezultatom tim vise sto bi pobjeda u prvoj utakmici nad domacinom usla u povijest nogometa pogotovo SP-a jer do sad ni jedan domacin nije bio u prvoj utakmici porazen...A tko zna ,mozda nam se trud, rad , znanjee i mudrost isplate pa bas mi budemo prvi koji ce to preokreniti.... kako god bilo reci cu samo jedno ,SRETNO VATRENI...uz vas smo...

Avatar uussuu
uussuu
11:01 12.06.2014.

Neka mi ne zamjere zgodne Brazilke, ali sambu će večeras igrati naše djevojčice. Sretno nogometašima! A svim Hrvatima u Brazilu dobra zabava i provod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije