Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševili Brazilce

Luda noć u Sao Paulu: Tisuće Hrvata okupirale brazilske ulice

Navijači
Foto: Screenshot
12.06.2014.
u 13:15

Kako javlja portal Croatian Sports, naši navijači u velikom su broju još sinoć okupirali ulice najvećeg brazilskog grada te su zajedno s domaćinima slavili duboko u noć

Hrvatski navijači s kockastim obilježjima prepoznatljivi su diljem svijeta, a jučer su oduševili Brazilce. Odlična je bila atmosfera na ulicama Sao Paula gdje se večeras igra prva utakmica Svjetskog prvenstva između Brazila i Hrvatske.

Kako javlja portal Croatian Sports, naši navijači u velikom su broju još sinoć okupirali ulice najvećeg brazilskog grada te su zajedno s domaćinima slavili duboko u noć. Pjevalo se, plesalo i zabavljalo u Sao Paulu, a danas se očekuje i do deset tisuća Hrvata. Brazilskim medijima naši su navijači bili zanimljivi pa su o njima napravili brojne reportaže, a Brazilke su tražile zajedničke fotografije.

Nadamo se da će naši navijači i noćas imati razloga za slavlje na brazilskim ulicama...

>>Samo da se ne ponovi SP 2006., pražnjenje s Brazilom pa – kući

>>Nisu Hrvati svjesni koliko znači otvaranje s Brazilom

Komentara 15

BB
bbboriginal1968
15:26 12.06.2014.

Evo pozdrav svima iz Toronta i okolice. I ovdje se polako zagrijava situacija. Hrvati napustaju radna mjesta danas puno ranije da bi se stiglo na destinacije gdje ce se pratiti povjesna tekma. Hrvatskih zastava po gradu ko u prici, dalekoeko vise nego brazilskih. Dosta je hrvata otputovalo u Sao Paolo i ocekujemo nama dobro poznate transparente da osvanu na tribinama. Pozdrav svima u lijepoj nasoj a narocito nasim kanadskim Hrvatima dolje i da svi zajedno nadjacamo taj brazil za prvu pobjedu na ovom prvenstvu .... Ajmo Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZDS i Joa Simunica!

EV
ebes vl i njegove admine
14:38 12.06.2014.

pazi ovo, ka okupirali smo brazilske ulice, a da cilu bidnu hrvatsku pribacis ovde u sao paulo utopilo bi nas u ovih 20 milijuna sta je samo paulista, a di jos cili brazil. vengo, lipo je vrime jutros, nije zega ni prevruce, a moglo bi se i naoblacit kasnije. ovde u sao paulo nas brazilski navijaci malo za*baju s nikon njiovon pismon koja privedeno glasi ka nisto u stilu, 'oj, hrvati, dosla van je ura, uzmite si bandijeru, zabijte te si ju odozad i podjite ca'. inace je cilo hrvatsko drustvo veselo i cekamo s nestrpjenjen pocetak utakmice. na njoj ce bit pridsidnica dilma, i oni blesavi jamer biden. sammira je dosla vidit cila njegova familija iz drzave bahije, i to je bilo na sportskiman vistiman ovde u brazilu. ala, lipo gustajte u hrvatskoj, i valeu croacia!!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:50 12.06.2014.

A zašto niste stavili našu Ružu u "Vešernji list",naime ona je se pojavila u EP u kockastom dresu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije