Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brođani u euforičnom raspoloženju

Ola zabija Brazilu, Mandžo će Kamerunu i Meksiku

Navijači Bjelovar
Damir Spehar/PIXSELL
12.06.2014.
u 22:00

- Ja sam davno rekao svoju prognozu. Protiv Brazila će biti neodlučeno, 0:0 ili 1:1, a Meksiko i Kamerun ćemo dobiti. Nadam se da će Mario biti igrač odluke – govorio je uoči utakmice Marijev tata Mato Mandžukić.

Neigranje ljubimca brodskih navijača Marija Mandžukića nije se previše odrazilo na ozračju koje je na ulicama Slavonskog Broda vladalo uoči utakmice s Brazilom. Na svakom se koraku osjećalo euforično raspoloženje. Nije ni čudo, jer Brođani, pored Mandže, svojima doživljavaju još trojicu Vatrenih. 

To su Ivica Olić, još jedno Marsonijino dijete, koji je igračko ime stekao upravo u Brodu, zatim Rakitić čiji je otac rođen u obližnjim Sikirevcima te Vedran Ćorluka iz Modrana u susjednoj Bosanskoj Posavini. 

- Ja sam davno rekao svoju prognozu. Protiv Brazila će biti neodlučeno, 0:0 ili 1:1, a Meksiko i Kamerun ćemo dobiti. Nadam se da će Mario biti igrač odluke – govorio je uoči utakmice Marijev tata Mato Mandžukić. U sličnom tonu pričali su i ostali brodski navijači.

- Žao nam je što nema Mandže, ali zato je tu Ola – kaže Josip Bazler, a Ilija Garić dodaje: 

- Nije to više onaj Brazil od nekad. Posljednjih nekoliko godina ništa nisu pokazali. Izvući ćemo barem remi! Navijačima koji su u velikom broju pohodili središnji gradski trg Korzo kako bi na velikom videozidu pratili tekmu pogodovala je i odluka gradonačelnika Mirka Duspare koji je dopustio produljeno radno vrijeme kafića i ugostiteljskih objekata za cijelo vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva. 

>> UŽIVO Kiša ne može poremetiti dobro raspoloženje, čitava Hrvatska je uz vatrene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije