Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrač Juvea

'Suvišno je trošiti riječi o Mandžukiću, njegova karijera govori za njega'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.11.2017.
u 09:37

"Suvišno je trošiti riječi o njemu, njegova karijera govori za njega. On je sjajnoj formi i bio bi odlična opcija za Allegrija."

Nicola Amoruso u karijeri je nosio i dres Juventusa i Napolija, a uoči njihovog međusobnog dvoboja u petak za Goal otkriva tko ima više šanse za pobjedu. Napoli u derbi 15. kola ulazi s prvom mjesta i četiri boda više trećeg Juvea.

"Teško je predvidjeti tko će pobijediti. Napoli je sjajno pripremljen, a počeli su pobjeđivati i u derbijima. Juventus ima puno iskustva u ovakvim utakmicama. Za razliku od prethodnih utakmica, stara dama mora biti agresivnija", rekao je 43-godišnji bivši napadač.

Mario Mandžukić
1/6

Juve vjerojatno neće imati Higuaina...

"Igranje na San Paolu neće biti lagano za njega. No, ako neće igrati, Juve ima puno opcija koje ga mogu zamijeniti."

Mandžukić?

"Suvišno je trošiti riječi o njemu, njegova karijera govori za njega. On je sjajnoj formi i bio bi odlična opcija za Allegrija."

A što je još rekao Nicola Amoruso, pročitajte na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije