Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ugovori Silvi i Saneu

Vlašić dobio novog trenera, Chelsea ponovno krenuo po zvijezdu Juvea

Nikola Vlašić
Foto: Reuters
1/8
29.11.2017.
u 14:12

Ovog ljeta Chelsea je pokušao dovesti Alexa Sandra, ali nije uspio. Juventus navodno traži 70 milijuna eura.

Bivši engleski izbornik Sam Allardyce postao je novi trener engleskog prvoligaša Evertona u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, javlja u srijedu Sky Sports.

Allardyce (63) je sredinom prošle sezone pokušao spasiti od ispadanja u drugu ligu Crystal Palace, ali je podnio ostavku na mjesto trenera u tom klubu prije početka ove sezone.

U Evertonu će Allardyce zamijeniti Nizozemca Ronalda Koemana koji je smijenjen prošli mjesec nakon lošeg početka sezone. Koemana je privremeno mijenjao David Unsworth, no rezultat se nisu poboljšali i klub se sada  nalazi na 17. mjestu sa 12 bodova iz 13 utakmica u kojima su ostvarene tri pobjede, tri neriješena rezultata i sedam poraza.

Nikola Vlašić
1/12

A West Bromwich Albion imenovao je Alana Pardewa novim trenerom do 2020. godine, objavljeno je na klupskim stranicama. 

Pardew se vraća na trenerski posao prvi put nakon što je smijenjen u Crystal Palaceu u prosincu 2016. i u WBA-u će zamijeniti Tonyja Pulisa.  Osim Crystal Palacea trenirao je West Ham, Southampton i Newcastle. Pardew je 2012. godine proglašen trenerom godine zbog svog uspjeha s Newcastleom kojeg je doveo do nastupa u Europskoj ligi.

Pulis je dobio otkaz prošli tjedan nakon deset utakmica bez pobjede i West Brom se našao na 16. mjestu na prvenstvenoj ljestvici. 

"Presretan sam zbog mogućnosti koju mi je Albion omogućio i radujem se što ću raditi s, kako smatram, talentiranom skupinom igrača", izjavio je Pardew.

"Prvi izazov je odbiti rezultate koji su nam potrebni da krenemo gore na ljestvici. Međutim, svjestan sam da dok se priključujem jednom od velikih tradicionalnih klubova engleskog nogometa da oni očekuju napredak u Premier League", dodao je. 

Chelsea nije odustao od Juventusova braniča Alexa Sandra (26), te će ga pokušati dovesti u zimskom prijelaznom roku, objavili su  britanski mediji.

 Ovog ljeta Chelsea je pokušao dovesti brazilskog nogometaša, ali nije uspio. Juventus navodno traži 70 milijuna eura za Sandra, koji odlično igra i na poziciji lijevog braniča, ali i kao krilo.

Sandro je u ljeto 2015. iz Porta prešao u Juventus u transferu vrijednom 26 milijuna eura. Ugovor sa Juventusom veže ga do ljeta 2020. godine. I dok bi Alex Sandro trebao pojačati Chelsea, klub sa Stamford Bridgea mogao bi napustiti brazilski stoper David Luiz koji se sukobio sa trenerom Antoniom Conteom.  

Dodajmo i kako bi španjolski veznjak David Silva (31) uskoro trebao produžiti ugovor sa Manchester Cityjem do ljeta 2020. godine, objavili su u srijedu britanski mediji.

 Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izuzetno cijeni Davida Silvu, koji bi trebao imati godišnju plaću od 8,5 milijuna eura.

 Silva je u engleski klub stigao u ljeto 2010. iz Valencije i odlično se snašao. Odmah je postao standardni prvotimac i već godinama je ključni igrač veznog reda Cityja, a u 323 nastupa zabio je 52 gola.

A i njemački napadač Leroy Sane (21), koji ove sezone pruža odlične partije, potpisat će novi ugovor sa Manchester Cityjem, koji bi mu donio veću plaću.

 Leroy Sane jedan je od najlošije plaćenih nogometaša Manchester Cityja, sa godišnjom zaradom od 3,4 milijuna eura. Novi ugovor trebao biti potpisan nakon završetka sezone, a po njemu bi zarađivao 4,5 milijuna eura godišnje.

 Leroy Sane je u ljeto 2016. godine iz Schalkea prešao u Manchester City, potpisavši petogodišnji ugovor, a vrijednost transfera iznosila je 40 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije