Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat u formi

Pogledajte kako je Mandžo zabio i oduševio navijače

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.11.2017.
u 22:19

Torinska momčad napadala je od prve minute, ali u prvom dijelu nije uspjela slomiti otpor žilavog Crotonea, na odmor se otišlo s rezultatom 0:0.

U 14. kolu talijanske Serie A Juventus je doma dočekao Crotone, u utakmici u kojoj mu je pobjeda bila imperativ jer mora zadržati priključak za vodećim Napolijem i drugoplasiranim Interom.

Torinska momčad napadala je od prve minute, ali u prvom dijelu nije uspjela slomiti otpor žilavog Crotonea, na odmor se otišlo s rezultatom 0:0.

Mario Mandžukić
1/6

A onda se u 52. minuti ukazao Mario Mandžukić, koji je ovoga puta zaigrao od prve minute. Barzagli je ubacio, a hrvatski napadač glavom zabio i opet oduševio navijače. Njihov miljenik, kojem su u utakmici protiv Barcelone - koju je on odgledao s klupe - izradili transparent, postigao je peti gol u sezoni.

To je otvorilo protivnika pa su kasnije zabili De Sciglio i Benatia.

Više o ovoj utakmici pročitajte OVDJE.

 

Komentara 7

DU
Deleted user
22:59 26.11.2017.

Proradi i počni zabijati i za repku.Trebat ćeš nam i u Rusiji.

SA
sargu123
23:44 26.11.2017.

Bitno je imati kruha i igara. To što se država raspada, mladi odlaze.... to nije bitno. Živjeli......... Tak se i Rimsko carstvo raspalo a i nas čeka ista sudbina, tko ne vjeruje neka pričeka pa će vidjeti.

ZA
zadar1
23:00 26.11.2017.

opet ga pogodilo u glavu i odletilo u gol...to je mandžo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije