Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizacijski kaos

Srbi brutalno napali Engleze zbog neviđenih propusta na SP-u!

Ivana Španović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
03.03.2018.
u 14:17

Brojni sportaši žale se na uvjete, a oglasio se čelnik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

U Birminghamu se trenutačno održava dvoransko prvenstvo svijeta u atletici, a tamo vlada organizacijski kaos. Britaniju je zahvatilo nevrijeme i očigledno ih u potpunosti iznenadilo. Zbog toga i na atletskom prvenstvu ništa ne funkcionira.

Brojni sportaši žale se na uvjete, a oglasio se čelnik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

"Dobrodošli na SP u Birminghamu. Grad je paraliziran, atletičare nitko ne dočekuje u zračnoj luci. Nema taksija, nema autobusa, moraju se sami snaći da bi stigli do hotela, požalio se Veselin Jevrosimović pa opisao situaciju poznate atletičarke Ivane Španović.

- Ivana Španović i trener Goran Obradović su sinoć zbog lošeg vremena morali sletjeti u Manchester i u svom aranžmanu su noćas vlakom stigli u Birmingham. Atletičari se griju fenovima za kosu jer u hotelu u kojem su smješteni ne radi grijanje.

Komentara 26

Avatar Trica
Trica
14:27 03.03.2018.

A što je tu brutalno da mi je znati?

JS
John_Smith
15:36 03.03.2018.

Novinar, pismenost, tema, clickbait naslov. Ukupna ocjena: -1

EB
Ethno_Bussines
16:48 03.03.2018.

U kakvoj je formi Španović? Navijam za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije