Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Ana Šimić ipak ne ide na Svjetsko prvenstvo

27.02.2018.
u 00:28

Ana nije ispunila normu, ali nadali smo se da će njezin rezultat od preskočenih 1,92 metra biti dovoljan za nastup - kaže Katalinić

Ana Šimić ipak neće nastupiti na Svjetskom dvoranskom prvenstvu koje u četvrtak počinje u Birminghamu.

– Ana nije ispunila normu, ali nadali smo se da će njezin rezultat od preskočenih 1,92 metra biti dovoljan za nastup. Međutim, očigledno su prevladali neki drugi kriteriji pa je Ana ostala ispod crte – rekao je Mladen Katalinić, izbornik reprezentacije.

1/6

Samo su tri visašice skočile normu (1,97 metara, op. a.). Tako će nas na dvoranskom SP-u predstavljati samo Andrea Ivančević i Ivana Lončarek koje će trčati na 60 metara prepone.

Komentara 1

MA
Maxim007
06:43 27.02.2018.

Gdje su oni dani kada je Vlašićka preskakala 200 bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije