Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi najskuplji u povijesti

Real dovodi Srbina kao zamjenu za Modrića, zavrtjet će vam se od iznosa!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.06.2018.
u 20:03

Srbijanski nogometaš postao je pravi hit ovog ljeta, za njega se trgaju Juventus, PSG i Manchester United.

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez najavio je da će ovog ljeta doći do velikih promjena na Santiago Bernabeuu, želi pomladiti momčad i tako uložiti u budućnost.

Prema pisanju španjolskih medija, Cristiano Ronaldo na izlaznim je vratima kluba, a Perez ga ne misli pustiti za ''kikiriki'', već će za njega tražiti golemu svotu. A s njim kreće u velike kupnje.

Čelnik Reala, pisalo je nekoliko uglednih španjolskih medija, prije svega želi naći kvalitetnu zamjenu za Luku Modrića. Svjestan je toga da mu je hrvatski reprezentativac bio jedan od ključnih ljudi za veliki uspjeh koji su ostvarili posljednjih godina, ali isto tako je činjenica da on već ima 33 godine. Iako se u posljednje vrijeme pisalo da bi Modrić već ovog ljeta mogao napustiti Madrid, to što traži njegovu zamjenu ne znači nužno da će se to i dogoditi.

Naime, u Realu je praksa takva da se zamjena za nekog igrača koji je već u godinama dovodi dok je on još u klubu, pa novi igrač stasa uz njega. Tako je bilo i kad je Luka stigao u Real kao zamjena za Xabija Alonsa. Prvo su igrali zajedno, a kad se vidjelo da ga hrvatski nogometaš može dostojno zamijeniti, španjolski nogometaš pušten je u Bayern.

Luka Modrić
1/8

A ako je vjerovati španjolskim, talijanskim i engleskim medijima, Perez silno želi dovesti srbijanskog nogometaša. Naime, Sergej Milinković-Savić (23) postao je pravi hit ovog ljeta, za njega se trgaju Juventus, PSG i Manchester United. Igrač Lazija, koji djeluje u sredini veznog reda, imao je sjajnu sezonu u kojoj je u 48 nastupa postigao 14 golova i upisao devet asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi 90 milijuna eura, a navodno je njegov klub odbio ponude koje su bile znatno iznad 100 milijuna eura.

Rimski Il Messaggero, football-italia.net, The Sun i brojni drugi mediji pišu kako je Real spreman ponuditi vrtoglavih 170 milijuna eura za reprezentativca Srbije! Kraljevski klub vjeruje da bi on bio pravo pojačanje za njih te da bi u budućnosti mogao biti nositelj igre. Kad bi se taj transfer ostvario, srbijanski nogometaš bio bi drugi najskuplji u povijesti...

>>Pogledajte Večernji pressing s Robertom Prosinečkim

Komentara 81

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:26 10.06.2018.

Ovaj kao da iz beograda izvještava, dobro da i jasenovac nije upleo u cijelu priču.

DU
Deleted user
20:12 10.06.2018.

Treba pod hitno provjeriti na čemu je trenutno stručnjak Delač.I pokušati mu pomoći.

QU
quovadis
20:08 10.06.2018.

A serete li serete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije