Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka odlazi?!

Predsjednik Reala želi prodati Modrića, otkriven i razlog!

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.05.2018.
u 13:50

Prema pisanju španjolskih medija, Florentino Perez odlučio je napraviti revolucionarne promjene i prilično osvježiti momčad.

Real Madrid u subotu očekuje finale Lige prvaka, treće zaredom. Kraljevski klub slavio je u posljednja dva finala ovog natjecanja, a ovog puta na suprotnoj strani stajat će Liverpool

No, čelnici kluba već sad razmišljaju o novoj sezoni. Prema pisanju španjolskih medija, Florentino Perez odlučio je napraviti revolucionarne promjene i prilično osvježiti momčad.

Dani Ceballos, Marcos Llorente, Jesús Vallejo i Achraf Hakimi sigurni su kada je riječ o odlascima sa Santiago Bernabeua, a sve se glasnije spominje i odlazak Luke Modrića.

Kako piše Diario Gol, Perez je kao glavni zadatak istaknuo pronalazak zamjene za hrvatskog maestra, a objašnjeno je i zbog čega.

Luka Modrić Real madrid
1/6

"Modrić će uskoro napuniti 33 godine. Iako je ove sezone imao niz impresivnih nastupa, jasno je da mu je potrebno mnogo više odmora nego prije. Na stolu ima nekoliko ponuda i on će ih razmatrati ovog ljeta, a u Madridu na njegov odlazak ne gledaju kao prije. Čelnici smatraju da su njegove najbolje partije iza njega, a ovo je možda i posljednji trenutak u kojem bi na njemu mogli prilično dobro zaraditi", stoji u tekstu.

Kao njegova zamjena spominje se BiH reprezentativac Miralem Pjanić, a najveći je problem njegova cijena. Na Transfermarktu vrijedi 65 milijuna eura, ali jasno je da bi Juventus tražio mnogo više.

Od ostalih pojačanja koja se spominju u kontekstu Reala tu su Harry Kane, Neymar, Mohamed Salah, Eden Hazard... U svakom slučaju čini se da će ovo biti turbulentno ljeto u Madridu.

Komentara 77

DU
Deleted user
14:09 23.05.2018.

Onda s njim u paketu ide i Ronaldo ili? On je još stariji...a što se tiče Pjanića, Luki ne može ni ručnik nosit što će se uostalom i pokazat ako Real napravi još jednu promašenu transfer odluku i dovede ga kao novog Modrića.

SP
spremni0
14:29 23.05.2018.

hahaha bio bi im to veoma glup potez, Pjanić zamjena za maestra hahahahahahaha tko sve nije novinar u većernjem

PR
prajdali100
14:51 23.05.2018.

Tragično da ovaj lik ima kolumnu.Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije