Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li to moguće?

Nevjerojatno! Kako je moguće da se ovo dogodilo Luki Modriću?

Modrić Marcelo Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.06.2018.
u 16:28

Luka Modrić naša je uzdanica i od njega u Rusiji svi očekuju velike stvari

Uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, sve oči hrvatske javnosti uperene su prema Luki Modriću. Upravo o njegovoj inspiraciji uvelike će ovisiti i naša prezentacija na Mundijalu.

Kada bismo u ovom trenutku napravili anketu i pitali navijače tko je najbolji hrvatski nogometaš, velika većina odgovorila bi da je to upravo maleni nogometni čarobnjak iz madridskog Reala.

Modrić Marcelo Hrvatska Brazil
1/5

No, kad bismo se vodili Transfermarktom, najpoznatijom stranicom za nogometne transfere i vrijednosti nogometaša, onda bi Luka bio tek šesti naš igrač. Zvuči pomalo nevjerojatno, ali nogometaš Reala vrijedi svega 25 milijuna eura!

Prema toj listi, najskuplji hrvatski nogometaš je Ivan Rakitić (50 milijuna eura), drugi je Ivan Perišić (40 milijuna), a slijede Mateo Kovačić (30 milijuna), Marcelo Brozović i Andrej Kramarić (27 milijuna), a Luka dijeli šestu poziciju sa Šimom Vrsaljkom.

Veliki je to pad za našeg kapetana koji je 2015. godine bio među deset najsklupljih nogometaša svijeta. Tada je dvojac Messi - Ronaldo bio na vrhu s procijenjenom vrijednošću 120 milijuna eura, a na 80 milijuna procijenjen je bio još jedan Realovac Gareth Bale. Iza su bili Neymar 70, Di Maria 65, Rodriguez i Suarez po 60, Cavani 57, a Modrić i Falcao vrijedili su 55 milijuna eura.

Od tada je Modrić osvojio tri Lige prvaka, bio u idealnim postavama Europe, svijeta i španjolske lige te neizostavni član prve postave kraljevskog kluba. Naravno, Luka je tri godine stariji, ali bez obzira na to pad prema Transfermarktu je, smatramo, prilično drastičan. Posebno jer Luka i u ovim godinama pokazuje genijalnost na terenu, u što smo se najbolje mogli uvjeriti u nedavnom finalu Lige prvaka u kojem je hrvatski reprezentativac dominirao u veznom redu...

>>Pogledajte Večernji pressing s Robertom Prosinečkim!

Ključne riječi

Komentara 67

SA
samograd
17:02 10.06.2018.

Luka vrijedi više nego Delač i VL skupa.

PR
prajdali100
16:40 10.06.2018.

Procjenu je radio neki kreten.

TR
tramontana
17:09 10.06.2018.

Kakav naslov, a tek tekst!!1. Za ovo bi trebalo dodijeliti "kiseli krastavac".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije