Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio Dinamo, sviđa mu se Beograd

Bomba iz Srbije: Bivši hrvatski reprezentativac odlazi u Crvenu zvezdu!

Sammir
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
05.06.2018.
u 15:20

Informer ekskluzivno doznaje da je Sammir jako blizu prelaska u redove prvaka Srbije.

Nakon finala Hrvatskog nogometnog kupa novinarskim krugovima prostrujila je informacija da se Sammir po treći put u karijeri vraća u Dinamo. Pisalo je da je to gotovo sigurno, ali nakon toga po tom se pitanju ništa nije dogodilo, a srbijanski mediji sad pišu da Brazilac s hrvatskom putovnicom potpisuje za Crvenu zvezdu.

Informer ekskluzivno doznaje da je Sammir jako blizu prelaska u redove prvaka Srbije.

Sammir
1/7

"Sammir je, kako saznajemo, već obavijestio sve prijatelje u Zagrebu, kao i nekadašnje suradnike u Dinamu, da je blizu odlaska u Zvezdu, jer mu je, kako je rekao, potreban novi izazov u karijeri, a izuzetno mu se sviđaju Beograd, čiji je bio čest gost dok je igrao za hrvatskog prvaka, kao i činjenica da su na "Marakani" tribine daleko popunjenije i atmosfera mnogo vatrenija nego na "Maksimiru", piše Informer.

Sammir bi trebao potpisati na dvije godine, a zarađivao bi 400 tisuća eura. Bivši hrvatski reprezentativac tako bi karijeru trebao nastaviti u Srbiji.

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar white socks
white socks
15:23 05.06.2018.

Odlična vijest za Dinamo i hrvatske navijače.

DU
Deleted user
15:24 05.06.2018.

Ja mislio pravi hrvatski reprezentativac, kad ono Sammir. Neš ti senzacije.

SX
sudbina x
17:12 05.06.2018.

Zvezda uzima iz dinama samo škart a počeli su sa Ibanezom da bi nastavili sa Samirom...Mislim da on tamo ide samo radi nočnog života...To je kao da oženiš kraljicu noći nakon što navrši 50 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije