Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SVOJE RAZLOGE

Prosinečki otkrio zašto ne mijenja mišljenje o junaku Dinama

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.10.2018.
u 16:50

- Sigurno da je euforija, ali bez toga ne ide. Poslije dvije pobjede Dinamo ima pravo razmišljati o proljeću!

Dinamo je slavio u Bruxellesu kod Anderlechta 2:0 te tako stigao i do druge pobjede u Europskoj ligi.

Nova tri boda modrima su osigurali Izet Hajrović i Amer Gojak. Zanimljivo, obojica još čekaju poziv izbornika BiH Roberta Prosinečkog, iako mnogi tvrde da bi trebali biti na njegovom popisu.

- Pratim Dinamo koliko mogu, naravno. Bjelica radi dobar posao, igraju odlično u Europskoj ligi, bili su uspješni u dvije utakmice s protivnicima koji po imenima ne da su dobri, nego odlični. Znači da se dobro biralo igrače, da je napravljena dobra atmosfera. Pobjednički duh je tu, tako da to izgleda jako dobro - rekao je Sportklub Prosinečki pa dodaje:

- Sigurno da je euforija, ali bez toga ne ide. Poslije dvije pobjede Dinamo ima pravo razmišljati o proljeću!

>> Pogledajte i što je Gojak rekao po povratku iz Belgije

Hajrović?

- Dečko je bio u reprezentaciji pa nije igrao jako dugo pa se vratio u Dinamo. Zatim je počeo dobro igrati i postiže golove. Radi se o kvalitetnom igraču. Što ne znači da neće biti u reprezentaciji - objašnjava Žuti zašto ne zove sjajnog dinamovca pa prebacuje priču na Gojaka.

- Gojak - ako niste znali, sad ću vam objasniti - igra za mladu reprezentaciju, koja ima set-meč loptu protiv Portugala. Ako pobijede, idu na Europsko prvenstvo. Radi se o dobra dva igrača, pogotovo Gojak koji je zadnjih godinu dana napredovao, igra sve bolje i bolje, a Hajrović je ipak igrač koji je već igrao svugdje. a i jedno vrijeme nije igrao u Werderu, pronašao se u Dinamu... No, ne znači da neće biti pozvan za reprezentaciju u budućnosti.

Dotaknuo se Prosinečki reprezentacije Hrvatske te vjeruje da će protiv Engleske na Rujevici to biti puno bolje nego protiv Španjolaca.

- Nogomet je čudna stvar. Sve je moguće. Engleska je isto izgubila od Španjolaca. Mali je problem što nema navijača na Rujevici. 

Modrić najbolji igrač svijeta?

- U nogometu je tako, svaki dan je dokazivanje. On to mora maknuti iz glave, dolaze novi izazovi u reprezentaciji i u klubu. Sigurno da je Luka odigrao odlično SP, bio super u Ligi prvaka, u ovom trenutku je jedan od najboljih na svijetu, evo i proglašen je najboljim. Odlično je da je ostao u reprezentaciji, to je najvažnije!

>> Pogledajte i što je Bjelica rekao nakon povratka iz Belgije

Komentara 13

JU
juma
17:32 05.10.2018.

Gojaka treba probati vrbovati neka zaigra za Hrvatsku. Ionako vec godinama zivi i igra u Zagrebu, poznaje vecinu reprezentativaca slicnog godista, a BiH ga ionako ignorira pozivajuci neke isluzene igrace i antitalente. Sa Hrvatskom bi stalno bio na velikim natjecanjima i u prilici nesto i osvojiti. Ukoliko ne zeli, opet dobro, treba i to razumjeti, ali mislim da ima kvalitet da igra i za nas.

Avatar babas
babas
21:05 06.10.2018.

Hajrović bi odlično došao i hrvatskoj repki,baš smo tanki sa gol igračima,a i ovaj Gojak je veliki talent. Treba ih obraditi i dati im putovnice, Prosinečkom očito ne trebaju.

CG
crna.guja10
17:15 05.10.2018.

Da je Hajrović igrao u 'zvezdi', e onda bi ga ovaj sigurno pozvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije