Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALI GA

Dinamovce dočekala interventna policija zbog sukoba Antolića i BBB-a

Dinamovci se vratili u Zagreb
Davor Puklavec/Pixsell
05.10.2018.
u 13:56

Prije leta za Zagreb dio Bad Blue Boysa, koji su letjeli avionom prije Dinamova leta, verbalno su napali Dinamova direktora za sigurnost Krešimira Antolića

Ispred Zračne luke Franjo Tuđman i oko Dinamova autobusa koji je čekao igrače na povratku iz Belgije bila je interventna policija, prenose 24sata.

Prije leta za Zagreb dio Bad Blue Boysa, koji su letjeli avionom prije Dinamova leta, verbalno su napali Dinamova direktora za sigurnost Krešimira Antolića.

Dinamovci se vratili u Zagreb
1/10

Počela je verbalna rasprava, ali nije bilo fizičkog kontakta, no kako su BBB-i doputovali u avionu prije, za svaki slučaj u zračnoj luci bila je interventna policija.

>> Pogledajte video dolaska igrača Dinama iz Bruxellesa - Dominik Livaković

 

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
14:34 05.10.2018.

ima jedna grupa tzv BBB koji su kopija orjunaške ekipe iz splita....njih brale netko intruira a najvjerojatnije su plaćeni i ubačeni od strane srpskih tajnih službi i povezani sa sličnom ekipom iz partizana i c. zvezde....naravno većina njih je glupsona koji su tzv korisni idioti ali jezgra je pod direktnom upravom službe državna bezbednosti srbije

DD
ddh
15:20 05.10.2018.

To nisu nikakvi navijaci, to je hrpa divljaka pobjeglih iz neke pecine. Gdje god se pojave, stvaraju divljacki nered i pokraj trga sramote i Dinamo i Hrvatsku. Dinamo ce opet platiti masnu kaznu, a mediji im jos i tepaju i umjesto da ih nazovu pravim imenom, a to znaci divljaci, oni ih nazivaju navijacima. To je divljacka horda, bez kucnog odgoja i odrasla u sjeni Iblerovog trga. Njih treba strpati u nekakav kamenolom i postici ih barem godinu dana, da tuku kamen.

Avatar TONI
TONI
15:01 05.10.2018.

Oni koji prave nerede na utakmicama ni slucajno ne spadaju u navijace kluba.Prave ogromnu stetu i klubu i ugledu Hrvatske. Na zalost u svijetu moramo vjecito dokazivati da smo civiliziran i kulturan Narod i da se i sami sramimo zbog nekolicine glupana ili pijanih (ili drogiranih) idiota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije