Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINSKI STRUČNJAK

Simeone poručio: Modrić nije zaslužio titulu najboljeg, ona pripada drugome

Kolaž
Kolaž
05.10.2018.
u 13:23

Griezmann je bio ogorčen jer se nije našao u užem izboru za Fifinu nagradu ‘The Best’ koju je osvojio Luka Modrić i time si priskrbio titulu najboljeg nogometaša u 2018. godini.

Nakon utakmice drugog kola Lige prvake protiv Bruggea, Diego Simeone poručio je javnosti da je Antoine Griezmann taj koji je zaslužio biti proglašen najboljim nogometašem svijeta, a ne Luka Modrić.

Griezmann je bio ogorčen jer se nije našao u užem izboru za Fifinu nagradu ''The Best'' koju je osvojio Luka Modrić i time si priskrbio titulu najboljeg nogometaša u 2018. godini.

Nakon što je Griezmann maestralno odigrao u utakmici protiv Bruggea i zabio dva pogotka, Simeone je odlučio podržati svog nezadovoljnog igrača.

Kolaž
1/11

– Prošle sezone Griezmann je bio najbolji nogometaš svijeta. Osvojio je Svjetsko prvenstvo, Europsku ligu i europski Superkup, bio drugi u Primeri u kojoj igraju Barca i Real, a novu sezonu započeo je jako dobro – rekao je Simeone i dodao kako je jako sretan jer je Francuz odlučio ostati unatoč novcu koji mu je Barcelona nudila. 

– On je tamo gdje želi biti. Izabrao je Atletico i ovo je posljedica. Uživa u ovom trenutku svoje karijere. Za mene riječi ne znače ništa, ali on je bio najbolji na svijetu – zaključio je  Simeone.

Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Komentara 43

DU
Deleted user
13:47 05.10.2018.

Simeone,da te potsjetim,glasovali su izbornici svih svjetskih reprezentacija,svi kapetani reprezentacija i sportski novinari, i svi nogomentni navijać, Luka je dobio najviše glasova i točka

DU
Deleted user
13:57 05.10.2018.

Nek pati kome smeta Modrić je najbolji igrač svijeta. Grizmann??? Ma daj Simeone sakrij se u rupu.

JU
juma
14:23 05.10.2018.

Griezmann je igrao jako dobro i bio bi u uzem izboru da se nije istaknuo i simuliranjem i nesportskim ponasanjem. Luka je na terenu za tog lika pravi gospodin. Zato bi Griezmann trebao kandidirati za Oskara, a ne za The Best. Kako samo lijepo i uvjerljivo krikne, baci se i poleti zrakom i prije nego sto ga protivnik dotakne. I to zasluzuje nagradu, samo ne onu sportsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije