Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Pogledajte horor scene: Biciklist pao s mosta u rupu duboku pet metara

Biciklist
Foto: Eurosport
15.08.2020.
u 18:10

Utrka po Lombardiji jedan je od klasičnih, jednodnevnih monumentalnih biciklističkih događaja, a Evenepoel je bio među favoritima za pobjedu.

Jedan od najtalentiranijih mladih biciklista današnjice, 20-godišnji Belgijac Remco Evenepoel, doživio je težak pad na jednodnevnoj utrci po Lombardiji, gdje je 40-ak kilometara prije cilja, pri jednom spustu, pao preko ograde jednog kamenog mosta u rupu duboku pet metara.

Prema vijestima talijanske državne televizije RAI i dostupnim snimkama, Evenepoel je u svjesnom stanju prevezen s mjesta nesreće kolima hitne pomoći.

Utrka po Lombardiji jedan je od klasičnih, jednodnevnih monumentalnih biciklističkih događaja, a Evenepoel je bio među favoritima za pobjedu. Pred biciklistima je bio 231 kilometar na trasi od Bergama do Coma.

Mladi Belgijac je ove godine bio pobjednik na devet utrka, više nego ijedan drugi natjecatelj, a slavio je u svim višeetapnim natjecanjima na kojima je startao.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
11:34 16.08.2020.

😱 Strašno! Brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije