Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
te-kvon-do

Nika Klepac postala svjetska doprvakinja

Nika Klepac
Foto: Vecernji.hr
12.04.2018.
u 21:54

Štićenici trenera Renata Paćelata i Ines Ambruš ovo nije prva medalja u mlađim uzrastima i ona je svoj talent najavila već i s naslovim kadetske i juniorske europske prvakinje

Nika Klepac (63 kg), članica zagrebačkog Medvedgrada, osvojila je srebrnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu u te-kvon-dou u Tunisu.

Štićenici trenera Renata Paćelata i Ines Ambruš ovo nije prva medalja u mlađim uzrastima i ona je svoj talent najavila već i s naslovim kadetske i juniorske europske prvakinje i sigurno je djevojka od koje hrvatski te-kvon-do s pravom može puno toga očekivati u godinama koje dolaze. 

Komentara 2

TO
Torpor
08:56 13.04.2018.

Bravo, Nika!

Avatar Terra
Terra
22:55 12.04.2018.

Svaka čast na trudu i sportskom duhu. Čestitke cijelom timu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije