Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVITO

Stipe Miočić na genijalan način komentirao McGregorov divljački napad

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
10.04.2018.
u 07:56

Dok je većina boraca i novinara kritizirala ili izražavala šok ponašanjem dosadašnjeg UFC prvaka lake kategorije, Miočić je svoje mišljenje izrazio putem slikovne objave na Twitteru.

I Stipe Miočić bio je jedan od onih koji su reagirali na incident koji je Conor McGregor ovog vikenda prouzročio u Brooklynu. No, on je to odradio u svom stilu, piše Fight Site.

Dok je većina boraca i novinara kritizirala ili izražavala šok ponašanjem dosadašnjeg UFC prvaka lake kategorije, Miočić je svoje mišljenje izrazio putem slikovne objave na Twitteru. Zapravo, teško se to može nazvati klasičnim mišljenjem, više je u pitanu zezancija, no i ona mnogo govori o tome u kakvoj je situaciji UFC i kako se odnose prema određenim borcima, piše Fighsite.

Miočić je objavio tablicu na kojoj postoje dva stupca. Prvi je predstavljao broj obrana titule prvaka, a drugi je bio broj kolica bačenih na autobus. U tablicu je uvrstio McGregora, sebe i Demetriousa Johnsona. Kako ta tablica izgleda, ne moramo vam ni govoriti, uostalom možete sami pogledati.

Osim toga, Miočić je svoje dobro raspoloženje prezentirao i nakon što je s programa otpao Max Holloway. Također se poslužio Twitterom te je napisao kako se nalazi u New Yorku, da je na dobroj težini i da je spreman boriti se protiv Khabiba Nurmagomedova. Stipe je inače stvarno bio u New Yorku, gdje je zajedno s još nekoliko UFC prvaka sudjelovao u udaranju zvona na newyorškoj burzi te poslije i na konferenciji za novinare. Ostatak tweeta, naravno, čista je zezancija, ali nam dobro pokazuje kako je dobro raspoložen bio teškaški prvak ovog vikenda u New Yorku.

Miočić se bori 7. srpnja u Las Vegasu protiv Daniela Cormiera, a idućeg tjedna kreće emitiranje 27. sezone Ultimate Fightera, u kojoj su njih dvojica odradili uloge trenera.

Komentara 5

DD
dobar.d
11:13 10.04.2018.

Sudjelovao na udaranju zvona na burzi? Kakve li tek bandaze za to trebaju...

BR
brzzzy
10:08 10.04.2018.

Stipe samo naprijed...

LI
lipotan
09:13 10.04.2018.

stvarno ste brzi,samo ceteri dana kasnite sa ovim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije