Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLE ZARUKE

Ostavila zaručnicu zbog dečka s kojim će se vjenčati već za šest tjedana

Nicola Adams
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/7
12.04.2018.
u 15:01

Marlen je Nicolu napustili prije mjesec dana i to zbog dečka za kojeg se već zaručila i kojim već planira vjenčanje i to za šest tjedana.

Teške dane proživljava Nicola Adams, 35-godišnja dvostruka olimpijska prvakinja u boksu.

Naime, nju je napustila 28-godišnja Marlen Esparza s kojom je bila zaručena posljednjih 16 mjeseci.

Marlen je Nicolu napustili prije mjesec dana i to zbog dečka, inače svog osobnog trenera, za kojeg se već zaručila i kojim planira vjenčanje i to za šest tjedana.

Adams je potpuno slomljena prekidom, no morat će to što prije preboljeti jer ju 19. svibnja očekuje nova borba u rodnom Leedsu.

Komentara 4

DU
Deleted user
18:55 12.04.2018.

Pa ona je u stvari dečko ?

KV
kvatrić
17:28 12.04.2018.

Opet nas zamarate poganskim običajima poganskih naroda. U Hrvatskoj je brak moguć samo između muškarca i žene tako da su ovakve vijesti besmislene.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:30 12.04.2018.

Ipak je bolje imat mjenjač R4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije