Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji

Navijači zbog toga obožavaju vatrenog, a sada je bio i kapetan

Marcelo Brozović
Foto: IPA/Pixsell
1/8
10.02.2020.
u 11:57

Navijači su oduševljeni igrom Hrvata te je po njima bio jedan od najboljih igrača crno-plavih. A u prilog tome govori njegova statistika protiv Milana

U gradskom derbiju Inter je nakon sjajnog drugog poluvremena pobijedio Milan s 4:2. Crveno-crni su nakon prvog poluvremena vodili s 2:0 (prvi gol je zabio Ante Rebić), a onda je Inter u nastavku, fantastičnim pogotkom Marcela Brozovića, krenuo u rezultatski preokret.

Upravo je hrvatski reprezentativac, koji je u ovom dvoboju bio kapetan, bio ključan igrač u Interovoj pobjedi.

Foto: IPA/PIXSELL

Navijači su oduševljeni igrom Hrvata te je po njima bio jedan od najboljih igrača crno-plavih. A u prilog tome govori njegova statistika protiv Milana.

Marcelo je imao sto posto točnih dodavanja pred suparničkim vratima, a ukupno 83 posto. Uputio je tri udarca, a dva su išla u okvir vrata. Spasio je tri lopte, a isto toliko ih je osvojio u dvobojima sa suparničkim igračem.

Brozović je zabio prekrasan gol s 20-ak metara kojim je pokrenuo preokret u drugom poluvremenu.

Milanov trener Stefano Pioli je nakon utakmice posebno istaknuo Marcela.

- Ne možemo puštati Brozovića samog na rubu šesnaesterca, to znamo i to ne trebamo raditi - podvukao je strateg crveno-crnih.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 6

ER
EroK
19:44 10.02.2020.

Bravo Ante, bravo Ibra! Bravo super majstore Marcelo! Bravo Vatreni, a tekma je i bila vatrena!

DU
Deleted user
10:27 11.02.2020.

Nek se samo vrate tale bar u priliku kao što su nekad bili. Kad se sjetim... uvijek 3,4,5 klubova konkurira za prvo mjesto... Lazio, Roma, Milan, Parma, Inter, Juventus,... najbolja i najzanimljivija liga po meni. Englezi su tek u novije vrijeme uzeli primat. Španjolci uvijek dosadni bili.

DU
Deleted user
18:22 10.02.2020.

E da su tili kupit tts-a sad bi već treću sezonu bili prvaci! Mitomani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije