Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA NASLOV

Modriću i Kovačiću nevjerojatne premije za osvajanje LP, u Juventusu puno skromniji

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.06.2017.
u 09:03

Svlada li sutra Juventus u Cardiffu i osvoje dvostruki naslov, svaki nogometaš Reala dobit će do milijun i pol eura premije.

Igrači Reala u subotu mogu ispisati povijest i postati prva momčad koja je obranila naslov u Ligi prvaka, a klub ih je odlučio dodatno motivirati fantastičnim premijama.

Svlada li sutra Juventus u Cardiffu i osvoje dvostruki naslov, svaki nogometaš Reala dobit će do milijun i pol eura premije. To će klub ukupno stajati 80 milijuna eura. Realovci su za osvajanje naslova u Španjolskoj zaradili 700 tisuća eura po glavi, a sada mogu zaraditi još 800 tisuća. Klub Luke Modrića i Matea Kovačića lani je za osvojenu Ligu prvaka isplatio igračima po 700 tisuća eura, ali tada nije osvojena La Liga.

Juventus je skromniji pa će za trijumf u Cardiffu igračima isplatiti 630 tisuća eura što je premija za osvojeno prvenstveno i Ligu prvaka. Zanimljivo je da će Juventus, osvoji li LP, zaraditi više 115 milijuna eura, dok bi Real u slučaju trijumfa od Uefe, sponzora i TV prava dobio 114 milijuna.

Komentara 2

Avatar zagorac2
zagorac2
11:18 02.06.2017.

ocito ne mogu da ne navijam za obadva ali ipak samo malo vise navijam za Mandjukicaali ko god pobjedi mi Hrvati po svijetu cemo biti ponosni i slavit cemo

Avatar toxic alien
toxic alien
13:24 02.06.2017.

Iako ne volim prognozirati..., ovaj put cinim iznimku... Juventus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije