Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vrijeme je'

Juventus provocira uoči finala: Pjanić je bolji od Modrića!

Modrić
Foto: Reuters
1/5
31.05.2017.
u 21:12

Luka će već u subotu imati priliku dokazati Talijanima tko je bolji...

Zahuktava se već na veliko atmosfera uoči subotnjeg finala Lige prvaka između Juventusa i Reala u Cardiffu. Stoga i ne čudi poruka koju je torinski klub posalo putem Twittera.

- Vrijeme je - poručuje Juventus uz statističke podatke koji se mogu shvatiti i kao sitna provokacija uoči velike utakmice.

Torinezi su naime uvjereni kako je Miralem Pjanić bolji od Luke Modrića i to na temelju tri statističke kategorije. Naveli su kako je reprezentativac BiH uspješniji od hrvatskog veznjaka u dobivenim duelima, stvorenim prilikama i golovima.

Luka će već u subotu imati priliku dokazati Talijanima tko je bolji... 

 

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
22:26 31.05.2017.

Pa i jest bolji....al u pripremanju bureka >;-))

LU
lukivoda
02:19 01.06.2017.

koje gluparije u aranžmanu vas piskarala koji nikad loptu vidjeli niste

BO
bozzika
22:53 31.05.2017.

aa gle,po tim podatcima vjerovatno je bolji,ali onda ga usporedite sa Krosom pa će ispasti Pjanić lošiji,a onda se postavlja pitanje zašto Krosa španjolski mediji ne karakteriziraju da je zaslužan za uspjeh Madridskoga kluba,već luku drže najzaslužnijim,evo vam odgovora kojeg svi znaju:zato što je Luka Modrić radilica u oba smjera,on je taj koji vidi i odlučuje (kad je lopta kod njega a to je jako često )dali će je odigrati naprijed i pokrenuti kontru,napad ili će stati pa je vratiti,on baš nepuca i neide toliko na bok da bi nabacivao tako da ni ne može dati golova puno a ni imati toliko asistencija ali je zato on glavna figura na terenu koji svojim odlukama naprijed ili nazad odlučuje što je klubu u tom trenutku potrebno i naj bolje a sve odlučuje u trenutku sekunde,a o tim njegovim odlukama se vidi di je sada klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije