Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijani i Španjolci tvrde

Livakovića žele Saudijci: Hrvatskog golmana nastojat će iz Europe odvesti milijunima eura?

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
10.06.2023.
u 10:32

Saudijska Arabija već neko vrijeme radi na projektu dovođenja velikih imena europskog nogometa na svoje terene. Otišao je Cristiano Ronaldo. Otišao je Karim Benzema. Prema tvrdnjama Talijana i Španjolaca mogli bi ciljati i Dominika Livakovića koji se do sad povezivao s Villarrealom i Fenerbahčeom

Odlazak Dominika Livakovića iz Dinama već neko vrijeme predmet je nagađanja i spekulacija. Ugovor s hrvatskim prvakom vrijedi mu još godinu dana, a sadrži i klauzulu u kojoj stoji da može otići za 10 milijuna eura. Do sada su kao najozbiljniji konkurenti bili spominjani Fenerbahče i Villarreal, ali Rudy Galetti govori o novom sudioniku u utrci za hrvatskog vratara.

Naime, prema tvrdnjama ovog Talijana koji se specijalizira za transfere, Livakovića želi dovesti saudijski Al-Ahil, a ponudit će mu i puno više novca, nego što bi zaradio u Europi. Govori i kako će ministarstvo sporta Saudijske Arabije ovih dana na dnevnom redu imati razgovore o dovođenju velikih nogometaša na svoje travnjake.

GALERIJA Ovako je Dinamo proslavio naslov prvaka, na Maksimiru se skupilo 16.000 gledatelja

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica
1/9

Na popisu tih igrača su između ostalih Livaković, Luka Modrić, Hugo Lloris i Kasper Schmeichel. Galettiju se u tvrdnjama o zainteresiranosti saudijskog kluba za Livaković pridružio i španjolski novinar Aaron Dominguez. Dodaje i kako je Al-Ahil zainteresiran i za Cityjevog Riyada Mahreza.

VEZANI ČLANCI:

Prema ovome, Livaković bi trebao biti samo jedan u nizu europskih igrača koji odlaze u Saudijsku Arabiju zbog obećanja velike zarade, no s druge strane mogla bi mu biti prilika da se probije u vrh europskog nogometa (ukoliko uslijed eventualnog zapadnog transfera uistinu dobije minutažu).

Za otvaranje saudijskih vrata zaslužan je Cristiano Ronaldo, a dodatni zamah pružio je i nedavni transfer Karima Benzeme. Oba igrača zaradit će više stotina milijuna eura, a Saudijci osim igrača nastoje dovesti i trenere pa se tako povezuju s aktualnim menadžerom Juventusa, Massimilianom Allegrijem.

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Komentara 1

OL
olujasviholuja
11:41 10.06.2023.

Uvjet za Saudice je sagraditi stadion od barem 40 tis.gledatelja za Livija 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije