Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sitan novac'

Teklić dobio ponudu sa Zapada? Varaždin o punoj cijeni za svoga igrača može 'samo sanjati'

Varaždin: 29. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Istra 1961
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
09.06.2023.
u 22:49

Ukoliko žele zaraditi, Varaždinci će morati prodati Tonia Teklića koji je ušao u posljednju godinu svoga ugovora. Škoti pišu kako njihov prvoligaš nudi nekoliko stotina tisuća eura, no Teklić vrijedi više od jednog milijuna

Prema pisanju škotskih medija, Tonio Teklić bi uskoro mogao napustiti Varaždin i obući dres Aberdeena. Škotski prvoligaš nakon osvojenog trećeg mjesta u domaćem prvenstvu slaže momčad za Europu, a smatraju kako bi im upravo Teklić mogao pomoći u toj borbi.

Tijekom svoje druge sezone u Varaždinu, Teklić je zabio osam golova u 33 nastupa i upisao tri asistencije. Međutim, ukoliko žele zaraditi morat će prodati Teklića koji je ušao u posljednju godinu svoga ugovora.

VEZANI ČLANCI:

Prema pisanju Football Scotlanda, Varaždin je dobio ponudu koju je teško odbiti. Kako navode, riječ je od nekoliko stotina tisuća eura, a Teklić prema Transfermarktu vrijedi puno više, milijun i 500 tisuća eura, no obzirom na ranije rečeno teško je da se Varaždinci mogu nadati takvom novcu. 

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije