Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada manekenka

Fanove zabrinuo izgled kćeri Paula Walkera na novim fotkama: 'Treba joj pomoć'

Foto: Profimedia
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.03.2023.
u 10:45

Naime, Meadow se odmarala na Kostariki s prijateljima, a njene fotke s tog putovanja zbrinule su pratitelje.  Pozirala je u crnom kupaćem kostimu, a mnogi su njeni obožavatelji primijetili kako izgleda puno mršavije nego prije. Po tom pitanju odmah su se oglasili u komentarima.

Meadow Walker (24), manekenka i kći pokojnog glumca Paula Walkera iznenadila je pratitelje izgledom na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. Naime, Meadow se odmarala na Kostariki s prijateljima, a njene fotke s tog putovanja zbrinule su pratitelje. Pozirala je u crnom kupaćem kostimu, a mnogi su njeni obožavatelji primijetili kako izgleda puno mršavije nego prije. Po tom pitanju odmah su se oglasili u komentarima. 

Izgledaš kao da gladuješ', 'Kao kost i koža', 'Uistinu bi trebala nešto pojesti', 'Mislim da joj treba pomoć. Izgleda anoreksično', samo su neki od komentara koje su joj uputili. Mladu manekenku to je zasmetalo pa je isključila mogućnost komentiranja fotki. 

 

Osim manekenstvom, Meadow će se uskoro početi baviti i glumom, te će se pojaviti u filmu 'Fast X' nastavku brzih i žestokih. 
Meadow se 2021. udala za Louisa Thornton-Allana u Dominikanskoj Republici, a par je bio zaručen dva mjeseca. Do oltara ju je dopratio Vin Diesel, najbolji prijatelj njenog oca Paula. On je ostao uz njegovu obitelj i nakon strašne nesreće u kojoj je Walker poginuo.

Fotografije i video s vjenčanja kojima je otkrila i ovaj detalj otkrila je upravo Meadow na svojem Instagram profilu. Njima je raznježila mnogobrojne obožavatelje filmova 'Brzi i žestoki'.“Ovo je tako emotivno. Činjenica da te Vin otpratio do oltara me rasplakala“, jedan je od dojmova. Mnogi su joj i čestitali na novom životnom koraku, a mnoge je iznenadila činjenica da su oni poput obitelji bili i u stvarnom životu.

Meadow je inače dobila  deset milijuna dolara odštete iz imovine čovjeka koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013. Walker je bio suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas. Zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

Novac od odštete bio je uplaćen u zakladu Walkerove kćerke. Walker je poginuo u vrijeme snimanja sedmog  nastavka uspješne akcijske franšize "Brzi i žestoki". Nakon što je prikazan 2015,, film je na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio 1.5 milijardi dolara i postao jedan od najisplativijih filmova svih vremena.

VIDEO Voditeljice Ruže uoči dodjele u HNK: 'Moramo dogovoriti koja će, u voditeljskoj vezi, nositi hlače'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije