Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLI OZBILJNO

DiCaprio se konačno pojavio u javnosti u pratnji 23 godine mlađe djevojke

Leo i Camilla
Foto: Profimedia
1/5
10.02.2020.
u 09:30

Fotoreporteri su u Dolby Theatreu uhvatili i trenutak kada se Camila naslonila na svojega dragog. Zanimljivo je da je sjedila između njega i Brada Pitta, ovogodišnjeg dobitnika Oscara za najbolju sporednu ulogu, pa su svi komentirali kako je imala sreću sjediti između dva najpoznatija hollywoodska ljepotana.

Jedna od glavnih tema na ovogodišnjim Oscarima, osim pobjede "Parazita", bilo je i pojavljivanje Leonarda DiCaprija (45) na dodjeli nagrada s 23 godine mlađom djevojkom Camilom Morrone. Posljednji put se Oscarovac pojavio na dodjeli Oscara u pratnji djevojke još prije 15 godina, kada mu je pratnja bila Gisele Bundchen. Posljednjih godina na najpoznatiju dodjelu nagrada dolazio je u pratnji majke. 

Fotoreporteri su u Dolby Theatreu uhvatili i trenutak kada se Camila naslonila na svojega dragog. Zanimljivo je da je sjedila između njega i Brada Pitta, ovogodišnjeg dobitnika Oscara za najbolju sporednu ulogu, pa su svi komentirali kako je imala sreću sjediti između dva najpoznatija hollywoodska ljepotana. 

Leo nije bio raspoložen za fotografiranje na crvenom tepihu, za razliku od svoje drage, koja je spremno pozirala u bijeloj dugačkoj haljini s potpisom Caroline Herrere bez naramenica.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, par je u vezi dvije godine, a upoznao ih je Camilin očuh Al Pacino, kada je njoj bilo samo 10 godina. 

Komentara 4

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
12:45 10.02.2020.

Svi bi da mogu. On može. Nek uživa.

AU
austrougarskigeneral
10:47 10.02.2020.

svi mlađe vole yeah.

DU
Deleted user
09:50 10.02.2020.

Što bi rekao Gervais, do kraja toga događaja curica je bila prestara za njega :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije