Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prefino

Mladi chef otkrio kako napraviti hrskavi krumpir - bez pećnice i bez oduzimanja puno vremena

morganhipworth/TikTok
20.01.2022.
u 07:00

Otkrio je i kako radi ulje od češnjaka, takozvano "tekuće zlato".

Morgan Hipworth, mladi chef koji svoje savjete, recepte i trikove dijeli na TikToku i oduševljava pratitelje iz dana u dan, otkrio je u jednoj od zadnjih objava kako napraviti hrskavi krumpir - bez korištenja pećnice i bez trošenja puno vremena.

Prvo oguli krumpire, nareže ih na kockice i stavi kuhati dok ne omekšaju. Ocijedi ih i stavi na papir za pečenje da se skroz posuše.

Za to vrijeme napravi "tekuće zlato" kako ga zove, odnosno ulje s češnjakom. 

Nareže češnjak na tanke ploškice i prži ga u dubokom maslinovom ulju 20 minuta. Procijedi i ostavi češnjak sa strane. 

Ulje stavi na tavu, doda krumpire i uključi jaku vatru, pa ih prži dok ne postanu hrskavi. Doda sol, ružmarin i komadiće češnjaka, sve dobro promiješa - i to je to!

Kako prenosi The Sun, mnogi pratitelji su napisali da su isprobali ovaj njegov recept i da je genijalan.

@morganhipworth

Potatoes ain’t getting any tastier than this

♬ original sound - Morgan Hipworth

Ako primijetite zelenu boju na krumpiru, nemojte ga jesti!

Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije