Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je ovo?!

“Putovao” je Google Earthom i naišao na neka bizarna i čudna mjesta diljem svijeta

@hidden.on.google.earth/TikTok
18.01.2022.
u 11:20

Profil Hidden On Google Earth trenutno ima 5,3 milijuna pratitelja, a svakodnevno ih šokira nekim novim otkrićem koje pronađe "putujući" po svijetu.

Neimenovani mladić pokrenuo je profil na TikToku pod korisničkim imenom @hidden.on.google.earth, a kao što i sam naziv govori, on otkriva i objavljuje neka neobična, bizarna, skrivena mjesta na svijetu "putujući" Google Earth aplikacijom.

Do sada je otkrio zaista bezbroj lijepih mjesta, ali jednako toliko čudnih stvari koje ne može objasniti. Primjerice, kada je "stigao" u neku pustinju, na zemlji se vidi silueta koja nalikuje svemirskom biću - ima okruglu malu glavu i duguljasto, tanko tijelo.

@hidden.on.google.earth what is this ? #hiddenongoogleearth #googleearth #googlemaps #viral #streetview #trending #wtf #creepy #scary #alien ♬ maribou state tongue slowed - Angelica Basso

Jednom prilikom otkrio je i neku ustanovu, koja nalikuje na bolnicu iz horor filmova, a u jednom kutu se sakrio muškarac odjeven u kostim najpoznatijeg šišmiša - Batmana.

Pokazao je i neku lokaciju, točnije most, ispod kojeg se sakrio netko tko izgleda kao da nosi masku iz Mrak filma.

@hidden.on.google.earth Pennywise???? #googleearth #hiddenongoogleearth #googlemaps #viral #streetview #creepy #scary #strange ♬ sonido original - DeTodoUnPoco

Jedna od objava koja je najviše šokirala njegovih 5,3 milijuna pratitelja je ona na kojoj se usred šume vidi djevojka odjevena u crno koja samo stoji i promatra kamermana, prenosi UNILAD.

@hidden.on.google.earth have I found Batman?? 🤣 #hiddenongoogleearth #googleearth #googlemaps #viral #streetview #funny #lol #batman ♬ original sound - Meme Morgen

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Komentara 1

TO
tomotomo
19:21 18.01.2022.

I moj susjed je na Google Earth i auto moje sestre 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije