Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODA NA DJELU

VIDEO Divlja svinja nasrtala na ljude u BiH pa se je dočepali lovci, a kod Sinja su pak prelazile cestu

Buzet: Divlje svinje u potrazi za hranom
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
13.11.2022.
u 18:50

Mještani su o svemu obavijestili policiju i lovačko društvo, koji su odmah izašli na teren i divlju životinju pratili sve do naselja Parnica, na drugoj strani rijeke Bosne.

Divlja svinja napravila je pravu dramu danas prijepodne u Jelovcu i Parnici u BiH, javlja RTV Maglaj.

Vidno uznemirena životinja zalutala je u naselje Jelovac gdje je trčala kroz dvorišta, vrtove i terase, a potom uplašena galamom i vikom lokalnog stanovništva je skočila s potpornog zida na magistralni put M17. Tamo je usporavala promet i dezorijentirana udarala u automobile.

Mještani su o svemu obavijestili policiju i lovačko društvo, koji su odmah izašli na teren i divlju životinju pratili sve do naselja Parnica, na drugoj strani rijeke Bosne. Lovci su je tamo i eliminirali.

"Na tom putu divlja svinja je nasrnula na djecu, dvije žene, policajca… Iako više ne predstavlja prijetnju, oprez svima koji lijepo vrijeme provode u prirodi, na otvorenom, u šetnji… Hvala PS Maglaj i LD Soko Maglaj na brzoj intervenciji", javlja RTV Maglaj.

I dok je jedna divlja svinja napravila kaos u BiH, njih nekoliko je snimljeno kako prelazi cestu u mjestu Brnaze na području Sinja.

Snimku je objavila Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode' pitajući se u postu 'Kuda idu divlje svinje', pritom se referirajući legendarnu istoimenu seriju iz 1971. godine.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar horuk
horuk
19:44 13.11.2022.

Lovci čak kod Sinja prelazili cestiu. Pa nisu valjda naoružani prešli granicu iz BiH. Brzoblazruk!

LA
lajh1985
07:14 14.11.2022.

Sto se odmah zbog komada mesa svi aktivirali jer znaju da ce ju odmah mrknut. A kad kod nas vuk zdere seljaku ovce nece se ni pomaknut i lazu da ih ima premalo

M3
Miške 3
05:42 14.11.2022.

Naši lovci LD Golubovec Mihovljanski proizvedu i odnesu na Ivančicu i Očuru 40 tona kukuruza u lovište, malčaju šikare, siju repu i svinje ostaju u šumi i ne vrludaju po cesti. Popravljaju šumske putove i grade čeke. I imaju zasluženi ulov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije