Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ucijenjivao prostitutku pa zaradio kaznenu prijavu

prostitucija
Arhivska fotografija
02.02.2010.
u 12:22

Muškarac je u dva navrata od prostitutke lažnim predstavljanjem tražio novac te joj uzeo ukupno 3200 kuna koje je zaradila odavanjem "najstarijem zanatu".

OSIJEK - Uhićen je 33-godišnjak iz Ladimirevaca koji je od studenoga lani do kraja siječnja ove godine ucjenjivao 37-godišnju prostitutku iz Osijeka.

Muškarac je, naime, u dva navrata od prostitutke lažnim predstavljanjem tražio novac te joj uzeo ukupno 3200 kuna koje je zaradila odavanjem "najstarijem zanatu" na raznim lokacijama u Osijeku za iznose od 200 do 400 kuna.

Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog ucjene, dok je 37-godišnjakinja zaradila Optužni prijedlog zbog prostitucije.

Osim nje, otkrivena je i dvije godine mlađa prostitutka iz Josipovca koja je u jednom stanu u Osijeku pružala seksualne usluge klijenteli koju je pronalazila preko oglasa. Ona je usluge naplaćivala od 250 do 400 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
12:47 02.02.2010.

Ucijenjivao prostitutku pa zaradio kaznenu prijavu, kako znamo neki imaju od 200-300 prijaava dok dodje vrijeme za zatvor blago prostituki i Hrvatakome Zakonu . Svi smo isti samo nismo Hrvoje V. koji ne prijeti ali gubi sve na veliko... Pa Pa i Kroaciju osiguranje, nije li to sve skupa teško sranje....

AK
akil
23:32 02.02.2010.

Ucjenjivanje treba kazneno goniti,ali nju ne treba kažnjavati jer nekako mora preživjeti i bolje je tako nego da krade ili prosjači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije