Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autocesta A1

Teška nesreća u tunelu: Jedan šleper naletio na drugi

nesreća
Lika online
10.11.2017.
u 09:09

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač iz Raštana

U tunelu Plasina u četvrtak oko 4,25 sati u smjeru Splita dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila. 

"Na autocesti A-1, u tunelu Plasina, u smjeru Splita, jučer oko 4.25 sati, dogodila se prometna nesreća kada je 25-godišnjak iz Raštana, upravljajući teretnim automobilom zagrebačke registracijske oznake s priključnim vozilom, iz za sada neutvrđenih razloga prednjom stranom vozila udario u zadnju lijevu stranu zaustavljenog teretnog automobila daruvarske registracijske oznake s priključnim vozilom kojim je upravljao 31-godišnjak iz Zagreba, a koji je bio zaustavljen zbog izbijanja požara na gumi automobila đakovačke registracijske oznake, zbog čega je desna prometna traka bila zatvorena za sav promet", priopćili su iz policije, piše Lika online.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač iz Raštana.

Komentara 7

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:34 10.11.2017.

Dok je vozač Teretbog vozila tipkao poruke na mobitelu ,nije primjetio ispred sebe zaustavljeno teretno vozilo i došlo je do naleta na vozilo.Tko je KRIV utvrditi će istraga,,,,ali vjerojatno će biti onaj što je zaustavio to prokleto vozilo u tunelu.

Avatar southman
southman
10:41 10.11.2017.

Tunel Plasina najopasniji na autocesti A1. U njega se ulijeće prebrzo jer se ne doživljava kao Mala kapela i Sveti Rok a tunel je itekako dug jer ima cca. 2,5 kilometra . zato i ima najviše nesreća na toj dionici u i ispred/iza tunela. Trebalo bi postaviti mjerač brzine u tunelima iznad 1 km obavezno.

KR
Krotila
11:27 10.11.2017.

u tunelu se nesmije stati s zapaljenim pneumatikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije